12 Nisan 2014 Cumartesi

Atatürk olmasaydı ne olurdu?


Atatürk olmasaydı ne olurdu sorusuna birçok cevap verebiliriz. Ama ben öncelikle yobazlar insanı doğrardı diye cevap vermek istiyorum. Kadın tamamen insanlıktan çıkacak, erkeğin on adım arkasından yürüyecek, söz hakkı dahi olmayacak, sürekli aşağılanacaktı. Hurafelere boğulan yobazlar insanları doğrayacak, kendi uydurdukları sayısız harama uymayanları infaz edeceklerdi. Ama Atatürk ülkeyi herşeyden önce yobazlıktan temizledi ve insanların hak din olan Kuran’a dönmelerini sağladı. Atatürk’ün her adımında Kuran aşığı,peygamber aşığı olduğunu görüyoruz. Atatürk ülkeyi bağnazlıktan temizleyerek Hz. Mehdi’nin yolunu açmıştır.
Peki ya işgal kaldırılmasaydı, vatanımızı işgal altında tutan düşmanlar ne yapardı hiç düşündünüz mü?
Ülkemizin kendi takvimi olan hicri takvimi ortadan kaldırıp bir kilise takvimi olan Gregoryan takvimi olan MiladiTakvimini yürürlüğe koyarlardı.
Ölçü ve tartılarımıza varana kadar herşeyi değiştirirlerdi.
Camileri ellerine geçirip halkı dinden men ederlerdi.
Halkın ahlaki olarak çökmesi için ellerinden geleni yaparlardı.
Kendi gibi olmayanları "Uygarlık Dışı" barbar ilan ederlerdi.
İslami eğitim kurumlarının hepsini kapatıp, onların yerine kendi ideolojilerini yansıtan eğitim kurumlarını bu ülkeye enjekte ederlerdi.
Tarihimize yönelik her türlü belgeyi yakıp yıkarlardı.
Birçok etnik unsuru içinde barındıran Osmanlının içten içe kendisini eritmesi ve birbirine düşmesi için "Ulus Devlet" fikrini yürürlüğe koyar, herkesi kendi alfabelerini kullanmaya, kendi dillerini kullanmaya zorlarlardı. Bu yolla yıllarca kardeş yaşayan halkları, Kürt'ü-Türk'ü-Laz'ı birbirine düşürürlerdi.
Her alanı Allah'tan bağımsızlaştırırlar, Allah'ın emirlerinin etkisini her alandan kaldırmaya yürürler, insanlara Allah yokmuş gibi düşünmeyi öğretirlerdi.
Dizileriyle, filimleri ile, İslam'ı kötülerler Müslümanları birbirlerine düşürürlerdi.
Açık açık kürsülerden Allah'ı inkar eden propagandalar ve konuşmalar yaparlardı. (Allah'ı tenzih ederim.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder