28 Aralık 2014 Pazar

Apo’nun gizli sorgusu ve kirli planın adımları


Apo’nun gizli sorgusu ve kirli planın adımları
Şimdi Apo'nun 15 yıl önceki halinden eser yok, neye güveniyorsa son derece kendinden emin!

Abdullah Öcalan bundan 15 yıl önce Kenya’da yakalanıp Cavit Çağlar’ın uçağıyla özel olarak başka bir ülkeye değil Türkiye’ye getirildi.Abdullah Öcalan’ın içinde bulunduğu uçak önce İstanbul’a indi. Bandırmadaki sisin dağılmasının ardından asıl planlanan yer olan Bandırma’ya iniş yaptı. Operasyon o kadar gizli yapılmıştı ki, Abdullah Öcalan’ı teslim alacak Bandırma üssünün komutanın bile durumdan haberi yoktu. Ancak uçak Bandırma’ya inip kapısı açılınca içinde Abdullah Öcalan olduğunu öğrendi.
Şimdi Abdullah Öcalan ile yapılan gizli sorgunun görüntülerini paylaşmak istiyorum, aşağıdaki linkten seyredebilirsiniz:
Ne diyor Öcalan 1999 yılında yapılan sorgusunda: “Bana 6 ay verin örgütü halledeyim”, “Bizim arkadaşlar devletiyle uzak düşmüş, bunu halletmeliyiz” “Bir defa hata yaptık, bir daha yapmayalım” “Şiddeti bitirip örgütü tasfiye edeceğim.” “Örgüt tümüyle silahsızlanacak, tümüyle şiddete dayalı örgüt mantığı yıkılacak” “Benim de yapacaklarım var, milyonlar mecnun gibi tapıyorlar, peygamber gibi” “Yüzde 95 şiddeti yanlış buluyorum” “Aman ben zordayım bana elinizi uzatın” “Devletin hizmetinde dev bir çalışma yapabilirim” “Gel şunu yap” deyin. Bu benim için emirdir.” “Devletin akıllı bir eri gibi çalışacağım.” “Yüzde 90 eylemlere karşıyım diyorum”. “Apo farklı bir adam olacak”
1999 yılında yapılan bu gizli sorgudan bu yana geçen 15 yılda Abdullah Öcalan’ın bu dediklerinin hiçbiri yapmadığı gibi tam tersine PKK’nın kanlı eylemlerine, sokak isyanlarına, okul bombalama eylemlerine, binlerce şehidimizin katledilmesine liderlik ettiği açıkça görülüyor. Abdullah Öcalan boş yere Türkiye’ye getirilip teslim edilmedi. Eğer onu yakalayıp İran’a teslim etselerdi Abdullah Öcalan’ı çoktan asmışlardı. Fakat Öcalan Türkiye’nin parçalanmasını isteyen derin devletler tarafından özellikle Türkiye’ye getirtildi. Adeta sinsi bir yılan gibi Türk topraklarına yerleştirildi.
Abdullah Öcalan bu 15 sene içinde hiç de sorgusunda söylediği gibi Türk devletinin hizmetine girmedi, hiç devletin emir eri olmadı. Hatta bu 15 sene zarfında öyle şımardı, öyle şımardı ki Türk devletinden özel sekreterya isteyecek hale geldi. Çünkü devlet yetkililerinden “Bende olsam dağa çıkardım, dağa çıkışlar kaliteli bir hal aldı” diyen ve kendisini yüreklendiren, onu dindarmış gibi göstermeye çalışan devlet yetkilileri ile karşılaştı. Böylelikle de şımarıp şımarıp adeta devletin tepesine çıktı.
Öcalan hiç sorgusunda söylediği gibi PKK’ya silah bıraktırmadı. Her zaman bir adım ileri iki adım geri planını uyguladı. Son yıllarda da oldukça yüreklenip, nereden bulduğu belli olmayan bir cesaret yüklenip Türk devletine sürekli kafa tuttu. Sürekli yeni şartlar öne sürüp durdu. Amaç silahı bırakmak ve PKK’yı dağdan indirmek değil, her ne pahasına olursa olsun Türk topraklarında Komünist bir Kürt devleti kurmaktı. Aşağıdaki linkten PKK’nın Türk topraklarında nasıl Komünist bir Kürdistan kurmak istediğini izleyebilirsiniz:
Amerika ve Avrupa derin devletleri ve gizli servisleri Öcalan’ı Türkiye’ye özel olarak getirdiler. Yıllardır da Ortadoğu ülkeleriyle Rusya’nın tam ortasında kurulacak, kendi yönetecekleri Komünist bir Kürdistan kurma hayalinin peşindeler. Öcalan da bu kurdukları devletin başına geçecekti. Planlarına göre Türk topraklarında Komünist bir Kürdistan devleti kurulduğunda hem Türkiye’nin hızı kesilecek, hem de istedikleri ülkeye anında müdahale edebilecekler. Yüzyıllardır da bu kirli planı uygulama peşindeler. O yüzden basında arka arkaya “Öcalan hapisten çıkabilir, Öcalan büyük bir liderdir, devlet Öcalan ile anlaşmalı” şeklinde dayatma yöntemini izliyorlar.
Ama şu bir gerçek ki hiçbir zaman Türk topraklarında Komünist bir Kürdistan kuramayacaklar ve Türkiye’yi parçalayamayacaklar. Mehdiyet bütün oyunlarını bozuyor, bütün kirli planları ve tuzakları tek tek bozuluyor ve bozulacak da. Öcalan’da hiçbir zaman hapisten çıkamayacak. İsterlerse bir yüz yıl daha beklesinler, bunun asla gerçekleşmeyeceğini görecekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder