28 Aralık 2014 Pazar

Peygamberimizin gizlenen mucizeleri 8: Bağdat Alevlerle Yok Edilir


Peygamberimizin gizlenen mucizeleri 8: Bağdat Alevlerle Yok Edilir
2003 yılında Irak savaşında Bağdat yerle bir edildi.

Peygamberimizin gizlenen ahir zamanmucizelerinden bir tanesini daha bugün sizlerle paylaşmak istiyorum. Böylece siz de 1400 yıl sonra peygamberimizin bir hadisinin daha nasıl gerçekleştiğine şahit olacaksınız. Peygamberimiz hadisinde şöyle buyuruyor:
“Ahir zamanda Bağdat alevlerle yok edilir…” (Risalet-ül Huruc-ül Mehdi, Cilt 3, sf. 177)
2003 Irak Savaşı'nda, savaşın ilk gününden itibaren Bağdat, en yoğun bombardımana tutulan şehirlerden biri olmuştur. Ağır bombardıman, geceleri Bağdat'ın tıpkı hadiste haber verildiği gibi alev alev yanmasına neden olmuştur. Bağdat'ın gazete ve televizyon haberlerine yansıyan görüntüleri, yukarıdaki hadiste dikkat çekilen "alevlerle yok edilir" açıklaması ile tam olarak mutabıktır. Bu da ahir zamanda bulunduğumuzu gösteren açık alametlerden biridir.
Bağdat Amerikan müdahalesi sırasında alev alev yandı. Peygamberimizin haber verdiği bir olayın gerçekleşmesini tüm dünya televizyonlardan seyretti. Ama insanlar bir mucizeye şahitlik ettiklerini bilmiyorlardı. Çünkü bazı İslam alimleri ahir zaman hadislerini ısrarla anlatmıyorlar, peygamberimizin mucizelerini gizliyorlar.
Peygamberimiz Hz. Mehdi’nin çıktığı devirde bazı alimler Mehdiyeti, Deccaliyeti anlatmaktan vazgeçerler diye ümmeti uyarmıştır. Deccal insanlarca kendinden bahsedilmekten zühul edilmedikçe (unutulmadıkça) ve imamlar da minberlerde ondan bahsetmeyi terk etmedikçe çıkmaz. (Rumuz El Hadis- sf. 485)
İslam alimlerinin hadiste haber verilen bu duruma düşmekten sakınmaları, peygamberimizin ahir zaman mucizelerini gizlemekten vazgeçmeleri gerekir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder