12 Mart 2015 Perşembe

Etyen Mahçupyan, Öcalan rehber ve lider değil, yüzbinlerce askerimizin katilidir!


Etyen Mahçupyan, Öcalan rehber ve lider değil, yüzbinlerce askerimizin katilidir!
Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecek.

Başbakanlık başdanışmanı Etyen Mahçupyan’ın Öcalan ve çözüm süreci ile ilgili söylediklerini ben ve 70 milyon Türk vatandaşı hayretler içerisinde dinliyoruz. Bakın topraklarını böldürmemek adına yüzbinlerce şehit veren Türk milletinin başbakanının baş danışmanı nasıl konuşuyor:
''İdeolojik olarak gerçekten bir rehber ve lider. Abdullah Öcalan’a bir şey verilmesine gerek yok, o alıyor zaten. Kendisini karizmatik hale getiriyor'' Abdullah Öcalan hakkındaki algının bu kadar kısa sürede değiştiği nadir insanlardan birisi. 10 sene önce neler deniyordu şimdi neler deniyor. Öcalan’ın çok geniş bir prestij alanı var oluştu. Bunu tabi ki kendisi de yarattı. Onun çok fazla kaybedeceği bir şey olmayabilir. O dünya çapında bir problemin taşıyıcısı, lideri ve bu sorunu çözerse tarihe geçecek bir insan.”
Duyuyor musunuz Etyen Mahçupyan’ın söylediklerini? Abdullah Öcalan karizmatik bir lidermiş, ona bir şey verilmesine gerek yokmuş, o alıyormuş zaten. Onu bu hale kim getirdi acaba? Yıllardır “ben de olsam dağa çıkardım” diyenler yüzünden olmasın sakın? Öcalan karizmatik bir lider filan değildir, Öcalan sürekli arkadan vuran, eli kanlı, yüzbinlerce askerimizin katili olan bir terör çetesinin lideridir. PKK’da sıkışınca etek giyerek kaçan, korkak teröristler topluluğudur. Ne Öcalan ne de PKK asla Türkiye’de itibar kazanmayacaktır.
Öcalan ancak Hitler gibi, Stalin gibi, Mao gibi yüzbinlerce masum insanı katletmiş bir terörist olarak tarihe geçecektir o kadar.
“PKK ile ilgili ‘ben ne olacağım’ sorunu var. Son dönemde bu sorun öne çıkıyor. PKK’nın bir hükümranlığı var.” diyor Etyen Mahçupyan. PKK’nın ben ne olacağım diye bir sorunu yok. PKK mutlaka ama mutlaka yenilecek ve Türkiye asla bölünmeyecek. Türk topraklarında asla PKK’nın paçavra bayrağı dalgalanmayacak. Atatürk zamanında bölünmemek adına varını yoğunu ortaya koyan bu millet yine aynısını yapacak. Bunu herkes böyle bilsin.
Etyen Mahçupyan, Türkiye’nin başbakanı Erdoğan’ın baş danışmanı toplasın yüzbinlerce şehidimizin ailesini bir salona. Tam 40 yıldır bu toprakları böldürmemek adına varını, yoğunu, canını hiç düşünmeden veren Mehmetçiklerin ailelerini, yetim kalan çocuklarını, gözü yaşlı analarını toplasın. Bu düşüncelerini onların yüzüne karşı söylesin. Söylesin bakalım neler olacak?
Bu ülkeyi böldürmemeye and içen, vicdanlı, milliyetçi devlet adamları çıksın artık ortaya. Bu milletin sesini duysun. CumhurbaşkanıTayyip Erdoğan, başbakan Davutoğlu Öcalan’ın isteklerine, Güneydoğu’nun bölünmesine asla izin vermesin. Böyle bir çözüm süreci istemiyor bu millet. “Topraklarımızı asla böldürmeyiz, gerekirse toptan şehit oluruz ama asla Güneydoğu’yu vermeyiz” diyor. Etyen Mahçupyan bu sözlerinin hepsini geri almalı ve şehit ailelerinden özür dilemelidir. Gerçek Öcalan’ın itibarının arttığı ve istediklerini yaptırması değil, Öcalan’ın hayatının sonuna kadar hapiste kalacak olması ve bu toprakların da asla bölünmeyeceğidir. Kim ne yaparsa yapsın, kim ne söylerse söylesin, şehit kanlarıyla yıllardır sulanan bu topraklar bir avuç terörist tarafından bölünmeyecektir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder