12 Mart 2015 Perşembe

Nihat Hatipoğlu: Banyoda çırılçıplak yıkanmayın!


Nihat Hatipoğlu: Banyoda çırılçıplak yıkanmayın!
Televizyona çıkan hocalar anlattıklarına delil olarak Kuran'dan ayet göstermeliler.

Canlı yayında Nihat Hatipoğlu’na soruyorlar: “Banyoda çıplak olarak yıkanılır mı?”
Nihat Hatipoğlu’nun verdiği cevaba bakar mısınız?
“Çırılçıplak yıkanmak mekruh görülmüştür.  Göbeğinin altından şortunu çıkarmadan yıkanacak. Son anda onu çıkarıp durulanacak.."
Nihat Hatipoğlu bununla da yetinmiyor, kaynağı belli olmayan açıklamalarına şöyle devam ediyor:
"Karı  koca birbirlerine yakınlaşırken üstlerinde örtü olacak. Çırılçıplak olmayacaklar. Ona da gücü yettiği kadar herkes dikkat etsin. Karı koca yakınlaşırken birbirlerine çırılçıplak olsa da üstlerinde bir örtünün olması gerekiyor.." 
Dikkat edin, bunları sürekli kanallara çıkıp halka dini eğitim veren Prof. Nihat Hatipoğlu söylüyor, buyrun seyredin:
Şimdi bağnaz zihniyetin koyduğu sınırsız kuralları görüyor musunuz? Bir değil, daha binlerce kural koymuşlar böyle. Hepsi uydurma hadislere dayanıyor. Kuran’a bakıyoruz, böyle anlattıkları gibi tek bir hüküm yok. Banyoda çıplak olmak neden mekruh görülüyor? Yaratan seni bilmiyor mu, senin bedenini O yaratmadı mı? Kimden ne gizliyorsun, kime göre neye göre böyle kurallar koyuyorsun. Bunlar dinimizi zorlaştırdıkça zorlaştırıyor, iyice yaşanmaz hale getiriyorlar. İşin ilginç tarafı kendi koydukları kurallara kendileri de uymuyorlar.
Müslümanlar uydurma hadislere değil Kuran’a uymalılar, doğruyu ve yanlışı Kuran’dan öğrenmeliler. Kuran’da haramlar bir elin parmaklarını bile geçmez. Bizim dinimiz kurallara, yasaklara, zorbalığa dayalı bir din değil tamamen samimiyete ve ihlasa dayalı bir dindir. Müslümanlar uydurma hadislere karşı dikkatli olsunlar, sadece Kuran’a yönelsinler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder