9 Kasım 2014 Pazar

Dünya önce Işid’e değil PKK’ya ses çıkarsın!


Dünya önce Işid’e değil PKK’ya ses çıkarsın!
PKK bu ülkeyi hiç bir zaman bölemeyecek.

Işid gibi bir terör örgütü çıkınca tüm dünya ayaklanıyor da PKK gibi bir terör örgütü Nato üyesi olan Türkiye’de tam 40 yıldır terör estiriyor ve kimse sesini çıkarmıyor. Ses çıkarmadıkları gibi bir de Türkiye’den PKK’yı Işid’e karşı silahlandırmasını isteyerek iyice akıl ve mantık dışı teklifler gelebiliyor.
Küresel güçler her ne pahasına olursa olsun Türkiye’yi bölme telaşındalar. Uzun yıllardır yaptıkları bu sinsi plan tıkanmış durumda. Türkiye’yi parçalara bölüp yönetmek, Türk topraklarında komünist bir Kürdistan ve Ermenistan kurma hayalindeydiler. Bu hayallerini bir türlü gerçekleştiremediler. Arka arkaya yaptıkları darbe planları da ters tepti. Bu arada batı dünyası onbinlerce askerimizi şehit eden PKK’yı terör listesine dahi almadı. Almadığı gibi Türk askerini şehit eden PKK’yı silahla destekledi. PKK nerseyse batıdan sürekli teşvik ve taktir gördü. Sonuçta Türkiye PKK’ya karşı hep yalnız bırakıldı.
Sonuçta dünya Işid’den önce PKK’ya baksın, PKK’yı yok etsin. O da silahla değil eğitimle olur. PKK her gün dağlarda Darwinist, materyalist, komünist eğitim veriyor. PKK’nın fikri yok edilmeden bu eli kanlı örgütü yok edemezsin. Bu yüzden Güneydoğuda sürekli anti Darwinist anti materyalist eğitim verilmeldir. Bu arada Kürt kardeşlerimiz de PKK’nın azgınlığından gelip Türk milletine sığınıyor.
Evleri yakan, okulları yakan, gençlerimizi kaçırıp terör örgütüne katan PKK’yı batı nasıl görmezden gelir? Bu yüzden Türk hükümeti PKK’nın bitirilmesi yönünde sürekli bastırmalı ve Türk topraklarının asla bölünmeyeceği mesajını tüm dünyaya vermeli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder