9 Kasım 2014 Pazar

PKK’ya ve Öcalan’a taviz veren akil adamlar istemiyoruz!


PKK’ya ve Öcalan’a taviz veren akil adamlar istemiyoruz!
Bu seçilenler Türk milletinin değil de Öcalan'ın akil adamları mı?

Akil adamları gelip Türk milletine dayattılar, “işte bunlar akil adamlar, çözüm sürecinde yer alacaklar” dendi. Bu akil adamlar kimdir, nedir, biz bilmiyoruz. Ama şunu çok iyi biliyoruz ki akil adamları ilk ortaya atan, bu fikri ilk ileri süren Abdullah Öcalan’dı. Akil adamların içinde “Öcalan bizden biri, aileden biri” diyenAbdurrahman Dilipak da var. Dolayısıyla akil adamlar olaya Türk milletinin menfaati tarafından değil Öcalan’ın ve PKK’nın menfaati tarafından bakıyorlar. Adım adım Türkiye'yi ele geçirme faaliyeti var, buna karşı devletin çok uyanık olması lazım. 
Abdurrahman Dilipak’ın Abdullah Öcalan’ı nasıl masum göstermeye çalıştığını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz:
Akil adamlar Öcalan ile görüşecekleri için sevinç ve heyecan duyabiliyorlar! Cumhurbaşkanına teröristlere karşı sert üslup kullanma diye akıl verebiliyorlar! Federasyon, federasyon diye tutturup Türkiye’nin parçalara ayrılmasını sonra da bölünmesini makul göstermeye çalışıyorlar!
Sanırım akil adamlar Türk milletini oldukça saf zannediyorlar. Biz PKK’ya ya da Öcalan’a taviz veren akil adamlar istemiyoruz bu ülkede. Biz millet olarak bunları akil adam diye başımıza seçmedik. Öcalan’ı hiçbir şekilde bırakma niyetinde değiliz, özerklik istemiyoruz, federasyon istemiyoruz. Türkler ve Kürtler kardeşçe bu topraklarda yaşasın istiyoruz. Türk topraklarında adım adım kurulacak Komünist bir Kürdistanistemiyoruz. Bu maddeleri akil adamlar akıllarına soksunlar. Müebbet hapse mahkûm olmuş, binlerce evladımızın katili olan Öcalan’ı da baş müzakereci olarak göstermeyi bıraksınlar. Öcalan’ın dediklerine değil Türk milletinin ne dediklerine baksınlar. Ne cumhurbaşkanından ne de başbakandan Öcalan’a ve PKK’ya karşı taviz vermesini, yumuşak üslup kullanmasını beklemesinler. Böyle bir talepleri varsa akil adamlar koltuğunu terk etsinler. Bizim Türk milleti olarak böyle akil adamlara hiç ihtiyacımız yok. Türk milletini saf yerine koyan akil adamlara hiç mi hiç ihtiyacımız yok!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder