9 Kasım 2014 Pazar

Papa’nın kastettiği 3. Dünya Savaşı’nı durduracak güç Mehdiyettir


Papa’nın kastettiği 3. Dünya Savaşı’nı durduracak güç Mehdiyettir
Papa son yaptığı konuşmalardan birinde “Savaşbir delilik halidir, din adına yürütülen savaşlar ise lanetlenmeye mahkumdur.”dedi. Ayrıca dünyanın farklı bölgelerinde parça parça devam eden insanlığa karşı suçların, katliamların ve çatışmaların 3. Dünya savaşının ilk aşamaları olabileceğini söyledi.
Halbuki 3. Dünya Savaşı’nın çıkması dünya için büyük bir felakettir. 3. Dünya Savaşı’nı durduracak güç Hz. Mehdi ve Hz. İsa’dır. Üçüncü Dünya savaşı eğer koparsa bu dünya için kıyamet demektir. Hz. Mehdi ve Hz. İsa zaten kıyameti durdurmak için, kıyametten önce dünyaya son kez İslam’ı hakim etmek için geldiler. Altınçağ dönemi 70 yıllık bir dönem. Bu güzel ve ihtişamlı dönemin ardından bozulma dönemi ve kıyamet var. Kıyamete çok az kaldığı için artık böyle büyük bir savaş yaşanmayacak, tam tersine Altınçağ dönemi başlayacak.
Hz. Mehdi barış yanlısı olduğu için ve kan dökülmesine izin vermeyeceği için 3. Dünya Savaşı hiçbir zaman gerçekleşmeyecek. Savaş yanlısı, kan dökme yanlısı Evanjelikler de Hz. İsa’nın emirlerine uyup barıştan yana tavırlarını koymak zorunda kalacaklar. Kimse Hz. Mehdi’nin ve Hz. İsa’nın emirlerine karşı gelemeyecek. Papa ve kiliseler de Hz. İsa geldiğinde ona tabi olacaklar. Böylece dünya yoğun bir savaş ve kargaşa döneminden çıkıp huzuru, güvenli, sevgi dolu insanların yaşadığı bir yere dönecek.
Ahir zamanda kan akıtacak olan Deccaldir. Hz. Mehdi, Deccalin sel gibi akıttığı bu kanları durdurmaya gelecektir. Hz. Mehdi’nin bir damla bile kan dökülmesine izin vermeyeceğine yönelik hadisler şöyledir:
"İnsanlar, bal arılarının beyleri etrafında toplanması gibi, Hz. Mehdi’nin çevresinde toplanırlar. Daha önce zulümle dolu olan dünyayı, adaletle doldurur. Adaleti o denli olur ki, UYKUDA OLAN BİR KİMSE DAHİ UYANDIRILMAZ VE BİR DAMLA KAN BİLE AKITILMAZ. Dünya, adeta asr-ı saadet devrine geri döner."(El Kavlu'l Muhtasar Fi Alamatil Mehdiyy-il Muntazar, sf. 29 ve 48)
(Hz. Mehdi) Zamanında ne bir kimse uykusundan uyandırılacak, NE DE BİR KİMSENİN BURNU KANAYACAKTIR. (El Kavlu'l Muhtasar Fi Alamatil Mehdiyy-il Muntazar, s. 44) 
Ona (Hz. Mehdi’ye) biat edenler, (Kabe civarındaki) rükun ve makam arasında biat ederler. Uyuyanı uyandırmaz, ASLA KAN DÖKMEZLER. (El-Kavlu'l Muhtasar Fi Alamet-il Mehdiyy-il Muntazar, s. 24)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder