28 Ekim 2013 Pazartesi

Safını belirle ve tüm gücünle mücadele et!


Safını belirle ve tüm gücünle mücadele et!
Mehdi taraftarları bu yüzyılda kazanacak ve İslam'ı tüm dünyaya hakim edecekler.

Deccaliyet 20.Yüzyılda Darwinizmi kullanarak, ırk ayrılıklarını yayarak, 1.dünya ve 2.dünya savaşlarıyla akıl almaz bir kıyım gerçekleştirmiş, komünizm, faşizm gibi ideolojilerle şehirleri yerle bir etmiş ve 1 milyardan fazla insanın ölümüne ve sakat kalmasına neden olmuş dünyanın % 99'nu dinsiz yapmış ve Müslümanlara karşı atağa kalkmıştır.
Mehdiyet ise bu yüzyılda Deccalin bu tahribatını ortadan kaldırmaya çalışıyor, Darwinizm ve dinsizlik kâbusuna karşı fikri mücadele vererek Allah inancını yeryüzünde yaymaya çalışıyor. Mehdiyet bu yüzyılda Deccal’i yok edecek ve yeryüzü zulüm ve adaletsizlikle doluyken, yeryüzünü sevgi, şefkat, merhamet, adalet ve Allah inancıyla dolduracak ve İslam’ı yeryüzüne hâkim edip Deccal’i manen öldürecektir.
Tüm bu olaylar olurken Mehdiyet safında olan gerçekten çok samimi, imanlı, Allah’a gönülden bağlı insanlar var. Bunlar saflarını belirlemişler, gece gündüz demeden tebliğ yapıyorlar, yaratılış gerçeğini anlatıyorlar, materyalizmi fikren çökertiyorlar. İçinde bulunduğumuz zaman gerçekten de çok kıymetli, her geçen gün adeta altın değerinde. Bu yüzden herkes biran önce kendi safını belirlemeli. Çünkü İslam hâkim olduğunda ve tüm insanlar iman ettiğinde kazanılan sevapta çok az olacak. Kimse yapmazken yapmak, Allah’ın dinini yaymak, Mehdiyet’i müjdelemek çok ama çok önemli. Herkes bu dünyada işlediklerinin karşılığını ahirette alacak. Mehdiyet safında olup da güzel amellerde bulunanlar ahirette bu yaptıklarının karşılığını cennet mekanlarıyla alacaklar.
''Fitne kalmayıncaya ve dinin hepsi Allah'ın oluncaya kadar onlarla savaşın (mücadele edin). Şayet vazgeçecek olurlarsa, şüphesiz Allah, yaptıklarını görendir.''(Enfal Suresi ,39)
İslam hâkimiyeti Allah’ın vaadidir:
Allah'ın yardımı ve fetih geldiği zaman,
Ve insanların Allah'ın dinine dalga dalga girdiklerini gördüğünde,
Hemen Rabbini hamd ile tesbih et ve O'ndan mağfiret dile. Çünkü O, tevbeleri çok kabul edendir. (Nasr Suresi, 1-3)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder