28 Ekim 2013 Pazartesi

Kadıköy’de sol görüşlü öğrenciler fosil sergisine neden saldırıyorlar?


Kadıköy’de sol görüşlü öğrenciler fosil sergisine neden saldırıyorlar?
Fosil sergilerini gezen insanlar milyonlarca yıllık fosilleri hayranlıkla izliyorlar.

Duydunuz mu bilmiyorum ama, geçen gün İstanbul Kadıköy’de açılan fosil sergisine bir grup sol görüşlü öğrenci tarafından saldırı düzenlendi.  Olay yerine gelen polis duruma müdahale etti. Şimdi bu yaşanan gerçekten de çok acayip bir olay. Benim bildiğim kadarıyla fosil sergileri Türkiye’nin her yerinde yapılıyor ve insanlar büyük bir coşkuyla milyonlarca yıl öncesinden günümüze kadar gelen canlıların fosilleşmiş hallerini seyrediyorlar ve bundan çok büyük heyecan duyuyorlar. Çünkü fosiller canlıların aradan milyarlarca yıl geçmesine rağmen hiç değişmediklerini ispat ediyor. Fosil sergisini gezen vatandaşlar sergiden ayrılırken “evrimin hiç yaşanmadığının bilimsel olarak ispatını gördük” diyorlar.
Açıkçası ben bu evrimcilerin ve sol görüşlü gençlerin paniğine çok şaşırıyorum, çocuk gibi fosil sergisine saldırıyorlar. İyi ama taştan korkulur mu? Nerdeyse 400 milyon yaratılışı ispat eden fosil var. Hangi birini saklayıp ortadan kaldıracaksınız? Bilim dayatmayla, baskıyla, saldırmayla önlenir mi? Eğer sen de evrim teorisini ispat eden ara geçiş formları buduysan onları sergilersin. Ama evrimciler, evrimi ispat eden tek bir ara form olmadığı için doğal olarak böyle bir sergi açamayacaklar, bunu bildikleri için böyle baskı yoluna gidiyorlar.
Taksim Metrosunda yapılan fosil sergisine katılanlar görüşlerini şöyle bildiriyorlar, bu videodan izleyebilirsiniz:http://www.youtube.com/watch?v=l3YgjOplMCw
Bende Taksim metrosunda yapılan bir fosil sergisine katılmıştım, gerçekten fosilleri gören herkes çok etkilendiğini, kısa zamanda çok fazla şey öğrendiklerini dile getiriyordu. Bu yüzden fosil sergileri her yerde yapılmalı, insanlar milyonlarca yıl önce yaşayan canlılarla günümüzde yaşayan canlıların tıpatıp aynı olduklarını, başka bir türe dönüşmediklerini görmeliler. Bilimin önüne kimse geçemez, yaratılışı ispat eden delilleri de kimse saklayamaz.
Milyonlarca yıl geçmesine rağmen canlılarda en ufak bir değişiklik olmuyor, canlılar birbirine dönüşmüyor, fosiller evrim teorisini çürütüyor:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder