9 Ağustos 2015 Pazar

Bizim PKK’ya verecek bir avuç bile toprağımız yok!


Bizim PKK’ya verecek bir avuç bile toprağımız yok!
PKK Deccal'in örgütüdür ve Türkiye'yi parçalamayı asla başaramayacaktır.

Bu Vatan'dan verilecek bir avuç toprak, necip Türk Milletinin bütün haysiyetini, şerefini, onurunu, asaletini, gücünü, varlığını, namusunu yok etmek demektir. BU, ASLA OLMAYACAKTIR. Bizim PKK ile tek bir anlaşmamız vardır. Bu anlaşmanın temeli, Atatürk'ün şu eşsiz sözleridir:
"Esas, Türk Milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Türk'ün haysiyeti, izzetinefis ve kabiliyeti çok yüksek ve büyüktür. BÖYLE BİR MİLLET ESİR YAŞAMAKTANSA MAHVOLSUN EVLADIR. Binaenaleyh, YA İSTİKLAL, YA ÖLÜM!"Kemal Atatürk
Şu an başımızda olan hükümet tüm stratejisini, tüm planlarını Atatürk’ün bu sözleri üzerine kurmalıdır. Türkiye asla ve asla bölünmeyecektir. Öcalan ve PKK hiçbir zaman Türk topraklarında Kürdistan’ı kuramayacak hiçbir zaman bu kutsal toprakları bölemeyecekler.
Türk ordusu, polisi, jandarması PKK’yı bu ülkeden kovacak güçtedir. Türk devleti bir an önce artık operasyonlara başlamalı ve PKK’yı ülkemizden atmalıdır. Bu savaşı ya biz kazanacağız, ya biz! Türk milleti şerefsiz, onursuz yaşayamayacağına göre aksi mümkün değildir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder