9 Ağustos 2015 Pazar

Hz. Mehdi’nin zuhur alametlerinden biri daha gerçekleşti!


Hz. Mehdi’nin zuhur alametlerinden biri daha gerçekleşti!
İmam Mehdi'nin zuhuru olmasa kıyamet çoktan kopmuştu, bitmişti dünya.

Peygamberimizin Hz. Mehdi’nin zuhur alameti olarak bildirdiği hadislerin hepsi bu yüzyılda arka arkaya gerçekleşmiştir. Hz. Mehdi’nin zuhurunu inkâr eden hocaların bu alametlerin arka arkaya nasıl gerçekleştiğine bir açıklama getirmeleri gerekir. Ama onlar açıklama getirmek yerine hem bütün bu hadisleri reddederler, hem de ısrarla “Hz. Mehdi gelmeyecek” diye diretirler.
 
Hz. Mehdi’nin gerçekleşen yüzlerce zuhur alametlerinden birkaçını sayarsak; Fırat’ın suyunun kesilmesi, Irak’ın üçe bölünmesi, Müslümanlara baskının artması, İran Irak savaşı, Afganistan’ın işgali, çölde bir ordunun kaybolması, Ramazan ayında ay ve güneş tutulmaları, Lulin (çift başlı) kuyruklu yıldızın çıkışı, depremlerin artması, güneşte bir alamet belirmesi, büyük şehirlerin yok olması, Kâbe baskını, Iraklıların para biriminin kalmaması…
 
Yine peygamberimizin Hz. Mehdi’nin zuhur alameti olarak bildirdiği bir hadis daha gerçekleşti! Kuşkusuz hadisin peygamberimizin tam söylediği gibi gerçekleşmesi çok büyük mucizedir.
 
“ Mekke’nin dağları delinmiş (tüneller yapılması), binaları dağlara erişmiş, saatin gölgesi inananların üzerine düşmüş gördüğünde, vakit (Hz. Mehdi’nin çıkış vakti) gelmiştir. (İbn-i Abi Şeyfah-El Muşannef hadis 124) (El Ezraki- Kitab-ı Akbar Mekka Hadis 1724)
 
Saatin gölgesi üzerinizde ise artık dikkat et (Mehdi’nin çıkış vaktidir.) (Nuaym Bin Hammad- Kitabı Fiten 1:42, Hadis No: 59)
 
Mekke’yi karnı açılmış, içinden nehir gibi yollar geçerken (tünellerin inşa edilmesi) gördüğünde… (Nuaym Bin Hammad- Kitabı Fiten 1:42, Hadis No: 59)
 
Resimde Mekke’de inşa edilen çok büyük bir saat kulesini göreceksiniz. Peygamberimizin 1400 yıl önce bildirdiği bu alamet bugün gerçekleşmiştir. Hadiste yine bildirildiği gibi Mekke’de dağlar tünellerle delinmiştir.  Peygamberimiz bu tünelleri dağlardan geçen “nehir gibi yollara” benzetmiştir.  
 
Peygamberimiz hadisinde “binaları dağlara erişmiş, binalar dağları aşmış” ifadelerini kullanmaktadır. Gerçekten de Mekke’de son yıllarda dağları aşan gökdelenler inşa edilmiştir.
 
“Saatin gölgesi inananların üzerine düştüğünde vakit (Hz. Mehdi’nin çıkış vakti) gelmiştir” ifadesini incelersek peygamberimiz “artık dikkat et” diyerek bu alametin Hz. Mehdinin çıkış vakti olduğunu Müslümanlara müjdelemiştir. Tam peygamberimizin söylediği gibi Mekke’ye inşa edilmiş olan dünyanın en büyük saat kulesinin gölgesininKabe’de ibadet eden Müslümanların üzerine düştüğünü görüyoruz.
 
Saat kulesinin yapım aşaması ve açılışı çok konuşulmuş ve tüm dünyanın dikkatini çekmiştir. Hadiste 1400 yıl önce bildirilen bu detayların tek tek gerçekleşmiş olması çok büyük bir mucizedir. Bütün bu alametlerin arka arkaya gerçekleşmesi Hz. Mehdi’nin zuhurunun çok yakın olduğunun delilidir. Hz. Mehdi’nin zuhurunu inkar eden ve bu hadisleri reddeden hocalar çok yakında Hz. Mehdi’yi karşılarında göreceklerdir.
 
Kaynak: http://hzisavehzmehdiyibuyuzyildagorecegiz.blogspot.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder