9 Ağustos 2015 Pazar

Tayyip Erdoğan ve Davutoğlu gördünüz mü? PKK polisimizi marketten nasıl kovuyor!


Tayyip Erdoğan ve Davutoğlu gördünüz mü? PKK polisimizi marketten nasıl kovuyor!
75 milyon adına sesleniyorum, Türkiye'de böyle görüntüler görmek istemiyoruz!

Sizlere sesleniyorum Sayın cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğanve başbakan Ahmet Davutoğlu, acaba sizlerde seyrettiniz mi, kalbinize müthiş bir öfke oturarak,PKK polisimizi nasıl küfürlerle, nasıl bağırıp çağırarak marketten kovuyor. Böyle bir eyleme nasıl da cesaret ediyor! 
Görüyor musunuz yaşananları! PKK utanmadan markete giren polisleri marketten kovuyor ve “Katil polis, defolun, gidin camide siz bekçilik yapın!” diye bas bas bağırıyor. Bir de üstüne üstlük “bakma arkana! Bakma arkana!” diyerek tehditler savuruyor!
Türkiye’nin bir marketinde Türk polisi PKK tarafından işte böyle korkunç bir eyleme maruz kalıyor, polisler hiç seslerini bile çıkartmadan o marketi, arkalarına bile bakmadan terk ediyorlar. Sonra polisler toplanıp bu çapulcuları yakalayıp kodese tıkmıyor, yapılan eziyete razı oluyorlar. Kimse sesini çıkaramıyor. Bu eziyet için nerden emir geldiyse Türk polisi PKK’ya karşı hiçbir şey yapmıyor, yapamıyor!
Şimdi soruyorum, sayın Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu sizlere, nasıl bir ülkede yaşıyoruz biz? Almanya’da olsa Alman polisi PKK’nın ağzını burnunu kırar, hepsini toplayıp hapse tıkar. Amerika’da olsa, Çin’de olsa, Fransa’da olsa bu azgın terörist grup nasıl bir karşılık alır, durup düşünün. Asla böyle şımarıklık yaptırmazlar bunlara! Bu kadar mı aciz kaldık üç beş çapulcunun karşısında? Bu kadar mı sindirildi polisimiz, jandarmamız?
Bu videoyu seyreden bir vatandaşımız “insanlığımdan utandım” diye yazmış. Neden bu Türkiye’nin vatandaşı olarak biz utanıyoruz?Neden utandırıyorsunuz bizleri? Binlerce askerimiz var, çok güçlü bir ordumuz var. Neden caydırıcı güç kullanmıyorsunuz? NedenGüneydoğu’yu PKK’ya teslim edip teröristleri bu kadar şımartıyorsunuz?
PKK Güneydoğu’da binlerce çocuğu kaçırdıkça, evleri, kahvehaneleri bastıkça, sokaklarda terör estirdikçe bizim canımız acıyor. Siz acaba görmüyor musunuz? Türk halkı “artık yeter” diyor ve “polisimize, Kürt kardeşlerimize karşı artık bu zulüm bitsin” diyor.
…onlar, şehirlerde azgınlaşmışlardı. Böylece oralarda fesadı yaygınlaştırmış-arttırmışlardı.' Bundan dolayı, Rabbin, onların üzerine bir azab kamçısı çarpıverdi. Çünkü senin Rabbin, gerçekten gözetleme yerindedir. Fecr Suresi, 11-14)
Bizler PKK’nın karşısında ezilen, korkan Türkler olmayacağız, üç beş çapulcuya ülkemizi bırakmayacağız. Gerekirse milli seferberlik ilan edin, ama Türk halkına böyle görüntüleri seyrettirmeyin. Cumhurbaşkanına, başbakana, Genel Kurmay başkanına, tüm devlet yetkililerine sesleniyorum. Çözüm süreci diye bir şey yoktur, PKK Güneydoğu’yu ele geçirmiştir. Eğer buna bir dur demezseniz, tüm gücünüzle karşı koymazsanız tüm şehitlerimizin kanı yerde kalacak ve ülke paramparça olacaktır. Eğer bu olursa 75 milyon şehit ölsün daha iyi, Allah bize bu günleri göstermesin. Atatürk’ün ve Türk milletinin canla başla savunduğu bu topraklar asla ve asla bölünmesin. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder