9 Ağustos 2015 Pazar

Suruç Provokasyonu! İnsanların aklı ile dalga geçmeyin!


Suruç Provokasyonu! İnsanların aklı ile dalga geçmeyin!
PKK'nın oyunu her defasında bozulacaktır, bu milleti oyuna getiremeyecekler.

Her provokasyonda, her terör olayında aynı yöntemler uygulanıyor. Bunları yapan derin devletleri tebrik etmek lazım, her seferinde bu son derece açık gerçekleri halkın gözünden saklayabildikleri için ve milyonları kendilerine inandırdıkları için.
11 Eylül olayını hatırlayın, taş taş üzerinde kalmamış, dünyanın en büyüklerinden iki dev gökdeleni yerle bir olmuş, ama yine de bu terör eylemini yapan teröristlerin kimlikleri bulunmuştu! Asfaltlar eridi, sokaklar toz bulutundan kül yağmuruna dönüştü, çelikler bile çıkan yangında eridi ama teröristlerin kimlikleri erimedi ve hiç zarar görmeden bulundu!
Suruç olayında da aynı hikâye! TNT türü patlayıcı her şeyi havaya uçururken ve yakarken her nedense yine terör eylemini yapan Şeyh Abdurrahman Alagöz’e ait nüfus cüzdanı bulundu. Her nedense terör eylemi yapmaya giden teröristler yanlarına nüfus cüzdanlarını da alıyorlar, üstelik bombayı patlatmadan kendi bedenleri paramparça olurken nüfüs cüzdanlarına hiçbir şey olmayıp kolayca bulunacak bir yere düşüveriyor.
Bunları medyada okuyan insanlar bir an için bile düşünmüyor. Bilyelerle güçlendirilmiş TNT türü patlayıcı ile kafatası ve tüm kemikleri paramparça olmuş bir teröristin cebindeki nüfus cüzdanı nasıl böyle sapasağlam çıkıyor?
Suruç katliamının gerçekleştirildiği iddia edilen erkek canlı bombanın nüfus cüzdanı, fotoğrafı ile birlikte 1 gün önce PKK’nın haber sitesinde yayınlanmıştı. Daha başbakan açıklama yapmadan, emniyet birimlerinin bile eline geçmeden nüfus cüzdanına PKK’nın haber sitesi nasıl ulaşabildi?
Hatırlayın, 19 Temmuz 2015 günü PKK’lı Cemil Bayık “Halkımız silahlansın” demişti. 20 Temmuz’da İşid sempatizanı olduğu iddia edilen bir canlı bomba patlatıldı.
Okullar kapalı olduğu halde Odtü öğrencileri üniversite kampüsünde neden toplu olarak bulunuyorlar? Olaydan bir dakika 28 saniye sonra Odtü’de “Suruç’ta katliam var” pankartı açılıyor?
Haberi olaydan iki dakika sonra Alman haber ajansı tüm dünyaya duyuruyor ve İşid üstlenmeden hemen katliam İşid’in üzerine atılıyor.
Bu yapılan terör saldırısı Işid’in işi değil, hedef şaşırtmak isteyen PKK’nın işidir. PKK, Türkiye’yi İşid ile savaşa sokup kendisi rahat rahat Güneydoğu’da Kürdistan kurma hayalindedir. Derin devletler Türkiye’yi 100 yıldır Türkiye’yi bölme sevdasından yaptıkları bu korkunç eylemlere artık bir son vermelidir. Türk halkı da, devleti de oyuna gelmeyecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder