9 Ağustos 2015 Pazar

LGBT; Gökkuşağı, eşcinsellik ve azapla yok edilen Lut kavmi…


LGBT; Gökkuşağı, eşcinsellik ve azapla yok edilen Lut kavmi…
Lezbiyen ve Gay toplulukları Türkiye’de de adeta çığ gibi büyüyor. Lezbiyenler ve Gay’ler Taksim’de “Onur Yürüyüşü” düzenliyor… Birçok belediyeden eşcinsellere destek yağıyor.
Bazı eşcinseller çıkıp “cinsel yönelimin ve cinsiyet kimliğinin maneviyatla ne alakası var, eşcinseller duyguları alınmış insanlar değiller ki” diyorlar ve eşcinselliği önlemeyi de demokrasiye karşı olmakla suçluyorlar.
Dinimizde şiddet yok bu doğru, dinimizde baskı yok bu da doğru. Tomalarlarla, gaz sıkarak insanlara eziyet vermek doğru değil.
Fakat şu da bir gerçek. Kuran’da eşcinsellik kesin olarak yasaklanmıştır. İlgili Kuran ayetlerine bakarsak:
Lut (kavmi) de, gönderilen (elçi)leri yalanladı. Hani onlara kardeşleri Lut: "Sakınmaz mısınız?" demişti. "Gerçek şu ki, ben size gönderilmiş güvenilir bir elçiyim. Allah'tan korkup-sakının ve bana itaat edin. Buna karşılık ben sizden bir ücret istemiyorum; ücretim yalnızca alemlerin Rabbine aittir. Siz insanlardan (cinsel arzuyla) erkeklere mi gidiyorsunuz? Rabbinizin sizler için yaratmış bulunduğu eşlerinizi bırakıyorsunuz. Hayır, siz sınırı çiğneyen bir kavimsiniz."Dediler ki: "Ey Lut, eğer (bu söylediklerine) bir son vermeyecek olursan, gerçekten (burdan) sürülüp çıkarılanlardan olacaksın." Dedi ki: "Gerçekten ben, sizin bu yaptığınıza öfke ile karşı olanlardanım." (Şuara Suresi, 160-168)
Hani Lut da kavmine şöyle demişti: "Sizden önce âlemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayasız-çirkinliği mi yapıyorsunuz? Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz, ölçüyü aşan (azgın) bir kavimsiniz." Kavminin cevabı: "Yurdunuzdan sürüp çıkarın bunları, çünkü bunlar çokça temizlenen insanlarmış!" demekten başka olmadı. (Araf Suresi, 80-82)
Derken, tan yerinin ağarma vaktine girdiklerinde onları (o korkunç ve dayanılmaz) çığlık yakalayıverdi. Anında (yurtlarının) üstünü altına çevirdik ve üzerlerine balçıktan pişirilmiş taş yağdırdık. Elbette bunda 'derin bir kavrayışa sahip olanlar' için gerçekten ayetler vardır. O (şehir de) gerçekten bir yol üstünde (hâlâ) durmaktadır. (Hicr Suresi, 73-76)
Kur'an ayetlerinde kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yönelmeyi Allah hayâsızlık, azgınlık ve sınırı aşmak olarak söylüyor. Lut kavmi peygamberin uyarılarını hiç dinlemeyip üstelik azgınlıkta diretiyorlar. Ardından da diğer kavimlere ibret olacak çok büyük bir azapla helak ediliyorlar. Hatta Allah o helak edilen şehrin hala durduğunu ama insanların ibret almadığını söylüyor.
Müslümanların eşcinselliğe karşı olması Kur'an’a dayalıdır. Kur'an’da nasıl domuz eti yasaksa, nasıl zina yasaksa, eşcinsellikte kesin olarak yasaklanmıştır. Bir Müslüman karşısındaki dinsiz ise, karşısındaki eşcinsel ise ona baskı yapamaz, onu engelleyemez ama kesinlikle Kur'an hükmü gereği eşcinselliği onaylayamaz.
Allah’ın “büyük bir sapkınlık” olarak nitelediği eşcinselliğin toplumda yayılmasını baştan önlemek için çocuklara genç yaşta dini eğitim verilmeli. Ama tam tersine Türkiye’de okullarda Darwinist, materyalist eğitim veriliyor. Çocuklar “maymundan geldiniz, hiçbir şeye karşı sorumlu değilsiniz” diyerek eğitiliyor. Tamamen materyalist zihniyetle eğitiliyorlar. Kur'an’ı bilmeden yaşıyor, hayatları boyunca Kuran ile tanışmıyorlar. Allah sevgisi, Allah korkusu, ahiret inancı kalplerine işlenmiyor. Böyle olduğunda da her türlü sapkınlık, depresyon, hırsızlık, intihar vakaları yaşanıyor. Sorunun çözümü baştan imanlı bir gençlik yetiştirmektir. Eğer siz bir çocuğu Allah korkusu ile yetiştirirseniz, Allah sevgisiyle ve ahiret inancı ile yetiştirirseniz, o zaman böyle sapkınlıkları normal karşılamayacak, çevresinde gördüğünde de kesinlikle uzaklaşacaktır.Diyelim ki imtihan olarak böyle bir eğilimi olsa bile Allah korkusu ile asla eşcinselliğe yanaşmayacaktır.
Ama siz toplumda eşcinselliği normal gösterip çocuğa da hiçbir dini eğitim vermezseniz, o çocuk her şeyi ama her şeyi normal karşılar. Helal, haram kavramı olmayacağı için her türlü sapkınlığı da yapar. Hırsızlık ta yapar, annesini babasını da öldürür, depresyona girip intihar da eder. Maneviyat olmayınca ruh tamamen çöker. Helal haram sınırı da yoksa anne ve babanın artık hiç şaşırmaması “neden bizim çocuğumuz böyle oldu” diye yakınmaması gerekir. Çünkü çocuklarına dini eğitim vermeyerek, maneviyatını güçlendirmeyerek onu kendileri böyle bir hayatın içine itmektedir.
Eşcinsellik hafife alınacak, görmezden gelinecek bir durum değildir. Allah toptan bir kavmi (binlerce insanı bir gecede) sadece eşcinsel olup azıttıkları için helak etmiş, yeryüzünden silmiştir. Bu yüzden Müslüman Kuran’la düşünüp, Kur'an’la hareket ettiğinde Allah’ın gazaplandığı ve asla onaylamadığı bir tavrı hiçbir zaman onaylamayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder