9 Ağustos 2015 Pazar

İşte PKK’nın çocuk askerleri!


İşte PKK’nın çocuk askerleri!
PKK Güneydoğu'da tertemiz binlerce çocuğumuzu kaçırıyor, hem de yıllardır!

Öncelikle bu yazımı yayına alacak Milliyet Blog yetkilerinin yazımın sonundaki resimleri mutlaka yayınlamalarını rica ediyorum. PKK’nın nasıl küçücük çocukları kaçırıp dağda Komünist Marksist eğittiklerinin görülmesi açısından bu resimlerin herkes tarafından görülmesi çok önemli.
 
PKK son altı ayda tam 331 çocuğu kaçırıp dağa kaldırdı, son iki yıl içinde kaçırılan çocuk sayısı ise 2350!Düşünün binlerce çocuk ailelerinden koparılıp dağa kaçırılıyor ve hepsi azılı bir terörist olarak yetiştiriliyor. Ve devletimiz bu konuda hiçbir şey yapamıyor, Güneydoğu’da halkımızın can güvenliğini sağlayamıyor, çocuklarını bu azılı teröristlerden kurtaramıyor.
 
Bakın PKK çocukları kaçırmak için nasıl bir yöntem kullanıyor:
 
PKK'nın eleman temini için Kürtçe dil kursları ve sosyal faaliyetlerle bir araya getirdiği gençleri ve çocukları, propaganda yöntemlerini kullanarak sempatizan haline getirdiği ve suça sürükledikten sonra kuryeler aracılığıyla kırsala götürdüğü belirlendi. Terör örgütünün şehir yapılanmasının örgüte eleman sağlamak amacıyla son günlerde özellikle üniversitelerde doğu kökenli öğrencilere yönelik yoğun bir çalışma yürüttüğü kaydedildi.
 
Özellikle "Kürtçe dil kursu" ya da sosyal faaliyet bahanesiyle toplanan gençler, örgütün yönlendirilmesiyle çeşitli gruplara dahil ediliyor. Yürütülen propagandayla sempatizan haline getirilen gençler, güvenlik güçlerine mukavemet, kamu binalarına saldırı eylemlerine karıştırılıyor. Daha sonra eyleme katılanlar gençler, "Aranıyorsunuz, cezaevine gireceksiniz" sözleriyle korkutup, örgütün dağ kadrosuna yönlendiriliyor.
 
Düşünün, küçücük bir çocuk önce ailesinden koparılıyor, sonra dağa çıkarılıyor. Ardından kafası Marsist, Komünist ideolojiyle yıkanıyor. Çocuk sahte idealler uğruna rahatça silahını Mehmetçiğe doğrultan bir teröriste dönüşüyor. Ardından yakalanırsa yıllarca hapise atılıyor ve hayatı tamamen mahfoluyor. Artık vatanına, milletine, ailesine bağlı o çocuk gidiyor, yerine dininden nefret eden, milletinden, vatanından nefret eden azılı bir katil geliyor. Kürtlerin vatanı Komünist Kürdistan değil Türkiye’dir. Müslüman Kürt kardeşlerimiz PKK’nın baskısından nefes bile alamaz hale gelmiştir.
 
Şimdi bu çocukları azılı bir katil olarak eğiten Öcalan’ı temize çıkarmaya çalışanlar görsün. Acaba kendi çocukları kaçırılmış olsa, kendi çocukları katil olsa, kendi çocukları kendilerinden koparılsa, yine Öcalan’a karşı bu kadar saygı dolu ifadeler kullanabilecekler mi? Yine “dağa çıkışlar nitelikli oldu” diyebilecekler mi? “Öcalan serbest bırakılmalı” diye diretebilecekler mi?
 
Türkiye bir devlet olarak Güneydoğu’da PKK’nın hakimiyetine mutlaka son vermeli, asker, polis, jandarma ve korucular birlik olarak Kürt kardeşlerimizin güvenliğini sağlamalıdır. PKK Güneydoğu’da çocuklarımızı kaçıracak cesareti asla bulamamalıdır.Türkiye gerekirse PKK’yı Türkiyeden atmak için İran ile işbirliği yapmalıdır. Kürt kardeşlerimiz yıllardır PKK tarafından ezilmekte ve eziyet görmektedir. Çocuk kaçırmalar, terör eylemleri, kurulan pusular artık sona erdirilmelidir. Türkiye çok ciddi bölünme tehdidi altındadır. Bu yüzden Türkiye tüm dikkatini PKK’ya verip tüm gücünü PKK’nın def edilmesi için kullanmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder