9 Ağustos 2015 Pazar

Hah, çözüm süreci işte şimdi amacına ulaştı!


Hah, çözüm süreci işte şimdi amacına ulaştı!
Fazla bir şey söylemeye gerek yok, resim herşeyi anlatıyor zaten!

Milletçe ne duygular içindeyiz, acaba anlıyorlar mı! Acaba vicdanları bir parça sızlıyor mu? Herkesin topraklarımız elimizden gitti diye içi kan ağlıyor! Bakın şu haritadaki tabloya! Güneydoğu’daki morla işaretli yerleri görüyorlar mı AK partililer!Güneydoğu resmen artık Türklerin değildir, Güneydoğu Türkiye’den koparılmıştır. AK Partiden nefret eden insanlar tam 40.000 askerimizi şehit eden PKK’nın partisi HDP’ye oy vermekte hiçbir sakınca görmemiştir!
Çıkıp bir şey söyleyene “aman dur sen şimdi çözüm sürecine zarar mı veriyorsun” diye siz susturmadınız mı? Çıkıp bir şey söyleyene “dur şimdi çözüm süreci devam ediyor, PKK silahı bırakacak, kimse ses çıkarmasın” diye siz baskı yapmadınız mı? Ne zaman silah bıraktı PKK? Bu sözlerle halk uyutulmadı mı?
Neyin çözüm sürecinden bahsediyorsunuz! İşte gitti Güneydoğu! Şimdi kutlayın zaferinizi! Türk askerini, komandosunu Güneydoğu’ya yığıp, korucuları güçlendirip şu PKK’yı indiremediniz dağdan. Öcalan’dan emir alır hale geldiniz. İşte sizin çözüm süreciniz bu. Şimdi göreceğiz bakalım ne olacak. Güneydoğu’da Komünist Kürdistan kurulacak, Öcalan da bunun arkasından hapisten çıkarılacak. PKK yine de hiçbir şekilde silahını bırakmayacak. Türkiye paramparça edilmiş ve bölünmüş olacak. İşte sizin çözüm sürecinden anladığınız buydu, bunu da her noktada yaptınız! Bravo size diyorum! Atatürk’ün de, onunla birlikte varını yoğunu ortaya koyan binlerce askerimizin de, tam 40.000 şehidimizin de kemikleri sızlıyor şimdi…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder