13 Temmuz 2015 Pazartesi

Ak Parti – HDP koalisyonu, al sana başkanlık ver bana Öcalan


Ak Parti – HDP koalisyonu, al sana başkanlık ver bana Öcalan
Hiç bir güç bu ülkeyi bölmeye yetmeyecek, şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak.

HDP’ye sempati giderek artıyor, ama hepimiz biliyoruz ki HDP eğer barajı aşar da meclise girerse yapacağı ilk iş AK Parti ile pazarlık yapacak. Her ne kadar çok daha önceden bu pazarlığın yapıldığı konuşulsa da, gerçek bu.
HDP meclise girerse Öcalan’ı çıkarın, biz de başkanlık sistemini destekleyelim diyecek. Böylece başkanlık sistemi federasyona yol açacak. Güneydoğu bölünecek ve Öcalan’da yeni kurulan Kürt devletinin başına geçecek. Böylece HDP ve Öcalan bir taşla iki kuş vuracak.
HDP barajı geçemezse yeniden terörün patlayacağını söyleyenler de var. Çözüm sürecinin tam bir yalan ve kandırmaca olduğu bir gerçek olduğuna göre bu söylem Türk milletini sindirmez. PKKtam 30 yıldır güya silahı bırakıyor. PKK’nın silahını bırakmayacağı da gün gibi ortada. Çözüm devletin hem silahla mücadele etmesi (gerektiğinde) hem de Güneydoğu’da anti materyalist, anti Komünist eğitim vermesidir. Bu toprakları böldürmemek adına tam 40.000 şehit veren Türk milleti şerefini yerle bir edip bu toprakları böldürmeyecektir.
Başkanlık sistemini de, Öcalan’ın hapisten çıkarılmasını da bu milletin vicdanı asla kabul etmeyecektir. AK Parti tekrar iktidar olursa bu gerçeği büyük bir tabelaya yazıp meclisin duvarına asmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder