13 Temmuz 2015 Pazartesi

Bir belgesel seyret, hayatın değişsin: Dünya Hayatı


Bir belgesel seyret, hayatın değişsin: Dünya Hayatı, video
Dünya hayatı bir rüya gibidir, her insan ahirete uyanır...

Gerçekten bugün sizlere seyretmenizi tavsiye edeceğim belgesel hayatınızı değiştirecek bir belgesel. “Dünya Hayatının Gerçeği” isimi belgeseli bu linkten seyredebilirsiniz: http://bit.ly/1cMaqhG
70 yıl da yaşayan, 90 yıl da yaşayan herkes aynı şeyi söyler: “Hayatım bir göz çarpması gibi gelip geçti, nasıl geçip gittiğini anlamadım…”
Hayat bu kadar kısa işte. Bir bakmışızölümle buluşmuşuz. Bir bakmışız, yapayalnız, tek başımıza Rabbimizin huzurunda durmuşuz. “Peki neden geldik bu dünyaya” diye soruyor musunuz? Amacımız malları, paraları, evleri, arabaları canımız çıkarcasına çalışıp bir yere yığmak mı? Amacımız en iyi üniversitelerde okuyup birkaç yabancı dil öğrenmek mi? Amacımız çocuklarımızı en iyi kolejlerde okutmak, en iyi üniversitelerde okutmak mı? Yoksa bunların hiçbiri mi?
Milyonlarca insanın yaratılmasının bir nedeni olmalı değil mi? Eğer insan dünyada tüm biriktirdiklerini geride bırakıp beyaz, sade bir kefenle toprağa giriyorsa bunun bir anlamı olmalı değil mi? Bütün bu soruların cevabını bu muhteşem belgeselde bulacaksınız. Herkesin izlemesini tavsiye ediyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder