13 Temmuz 2015 Pazartesi

PKK’yı silah bırakıyor gibi gösterip Türkiye’yi İşid’le savaştırma planı…


PKK’yı silah bırakıyor gibi gösterip Türkiye’yi İşid’le savaştırma planı…
Türkiye ciddi bölünme tehlikesi altında, Türkiye PKK üzerine yoğunlaşmalı.

Basında sürekli İşid aleyhine haberler çıkıyor. Şu anda İşid’e karşı oldukça öfkelenen Amerika Türkiye’yi İşid’e karşı yanına çekmeye çalışıyor. Böylece Türkiye’nin dikkati PKK’dan çok İşid’e çekilecek ve PKK’da zaten yıllardır yaptığı gibi at oynatmaya devam edecek…
Bu süreçte PKK silah bırakıyor gibi gösterip, “çözüm süreci iyiye gidiyor” masallarıyla Türkiye’nin İşid’e karşı sıcak savaşa girmesini istiyorlar. Halbuki Türkiye’nin Müslümanlara savaş açması mümkün değildir.Türkiye İncirlik hava üssünü de İşid’e karşı kesinlikle kullandırmamalıdır. Amerika’nın öldürdüğü masum insanlardan Türkiye ve bu kararı verenler sorumlu olur. Amerika insansız hava uçaklarıyla terör örgütlerini yok etme bahanesiyle binlerce masum kadın ve çocuğu öldürmüştür.
Türkiye için gerçek tehlike Işid değil, Allah’sız, kitapsız PKK’dır.PKK’nın silah bırakması tam anlamıyla bir hayaldir, masaldır, yalandır! PKK 1999’dan beri yani 15 yıldan beri silahını bıraktığını açıklıyor, tam 40.000 şehidimizi aldıktan sonra hala yüzümüze baka baka yalan söylüyorlar. Türk milletini kandıramayacaklarını bir türlü kavrayamadılar.
Türkiye tüm gücünü, dikkatini PKK üzerine yoğunlaştırmalı, Güneydoğumuz elden gidiyor. Adamlar kendi mahkemelerini kurmuş durumdalar, kendi borularını öttürüyorlar. Güneydoğu’ya asker gidemiyor, orada silahlar altında adil olmayan seçimler yapılıyor, Kürt kardeşlerimiz ölüm tehdidi altında yaşıyor. Türk milleti olarak biz bu gerçeklerin farkındayız. Devletimizden de bu yönde atılımlar ve açıklamalar bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder