1 Mayıs 2016 Pazar

Amerikan ve Fransız derin devletleri Paris’teki terör saldırısından nasıl kazançlı çıkıyor?


Amerikan ve Fransız derin devletleri Paris’teki terör saldırısından nasıl kazançlı çıkıyor?
Terör saldırılarından sonra gerçekleşen olaylar saldırının hangi amaçla düzenlendiğini ortaya koyar.

Fransa’nın başkenti Paris eş zamanlı gerçekleştirilen terör saldırılarında kana bulandı. Dünyayı şoke eden ve Fransa'da sınırların kapatılıp olağanüstü hâl ilan edilmesine yol açan terör saldırılarında en az 140 kişi hayatını kaybetti. 
Hollande yaptığı açıklamada “İşid’in bu saldırıları savaş nedenidir” diyor. Ve hem Amerikan derin devleti, hem Fransız derin devleti bakın bu terör saldırısından nasıl kazançlı çıkıyor:
- Her zaman olduğu gibi stoklarında oldukça silah yığıp biriktirmiş olan silah şirketleri devletlere savaş çıkarmaları ve bu silahları eritmeleri konusunda baskı yapıyor. Derin devletlerde savaşları haklı çıkaracak terör saldırıları düzenliyorlar. Böylelikle derin devletler ve silah şirketleri arasında yapılan sessiz ve gizli anlaşma vakti geldiğinde icraata dökülüyor.
- Fransa kendi ülkesinden kilometrelerce uzaktaki Suriye’ye saldırmak için çok haklı bir neden elde etmiş oluyor. Fransız halkı tıpkı 11 Eylül’de Amerikan halkının uyutulduğu gibi savaşa hazırlanmış oluyor. Işid’e karşı savaşan her Fransız askeri kendi ülkesini koruma adına bu savaşa gittiğine inandırılmış oluyor.
- Amerika Işid’e karşı ne kadar ülkeyi yanına çekse bunu kar sayıyor. Çünkü yıllardır Irak, Körfez Savaşı, Suriye ve Afganistan’da savaşıyor, çok fazla kayıp vermiş durumda. Ekonomisi de ciddi şekilde sarsılmış durumda. Bu yüzden Amerika Suriye’de Işid’e karşı kara harekatı yapmak istemiyor. Kendisinin yerine bu işi yapacak ülke arayışında. Türkiye’yi de çok uzun süredir ısrarla hem karadan hem havadan İşid’le savaştırmaya çalışıyor. Böylece Müslüman’ı Müslüman’a kırdırıp kendileri içkilerini yudumlayarak uzaktan zaferlerini kutlayacaklar.
- Türkiye’nin İşid ile hiçbir işi yok, Türkiye’nin asıl düşmanı PKK’dır. Amerika İşid’e karşı Türkiye’yi kullanıp İşid’i işgal ettikleri yerden çıkarmak istiyor. Böylece PYD orada daha da geniş bir alan hakimiyeti kazanacak ve Türkiye’den kopardıkları parçayla bu bölgeyi birleştirecekler. Türkiye’nin güneyinde büyük bir Komünist devlet kuracaklar. Böylece Türkiye’nin İslam alemiyle bağını koparacaklar. Türkiye’de orada Müslüman’ı anlamsız bir şekilde şehit etmede kullanıldığı ile kalacak. İşi bittiğinde Amerika Türkiye’yi Suriye’den çıkarıp bölgeyi PYD’ye bırakacak.  
- Fransa bu terör saldırısının ardından tabii ki Suriye’den kaçan Müslüman mültecileri sınırdan almama hakkı kazanmış olacak, diğer Avrupa ülkeleri de terör korkusu nedeniyle aynı şekilde davranacaklar ve herkes onları haklı bulacak. Böylelikle yine Müslümanlar terörist olarak gösterilecek, Fransız derin devleti de bu işten son derece kazançlı çıkacak.
- Amerika Türkiye’yi ve diğer ülkeleri sürekli Suriye’de hava saldırısına katılmaya teşvik ediyor. Hava saldırısında atılan bombalarla İşid değil oradaki zavallı halk vuruluyor. Küçücük masum çocuklar, kadınlar pazar yerlerinde şehit ediliyor. Sonuçta Armagedon’u başlatma niyetinde olan, İslam’ın dünyaya hakim olmasından ödü kopan derin devletler Müslümanların toplu katliamından müthiş zevk alıyor, bunun gerçekleşmesi içinde ellerinden geleni yapıyorlar.
Gördüğünüz gibi derin devletler bu terör saldırıları ile kendi kafalarına göre birçok noktada kazançlı çıkmayı ve halkı da uyutmayı hedefliyorlar. Sonuçta bu hain planları yapanlar bilmeliler ki hiçbir şekilde başarılı olamayacaklar. Öncelikle asla Türkiye’yi parçalayamayacaklar, Türkiye’nin Güneydoğusunda Komünist Kürdistan devleti kuramayacaklar. İslam Birliği olacak ve İslam son kez dünyaya hakim olacak. Bu derin devletlerin Ortadoğu’yu şu anda kana buladıklarına bakmayın, Hz. Mehdi zuhur ettiğinde hepsinin planlarını darmadağın edecek ve tek bir damla kan akıtılmasına müsade etmeyecek. Biraz daha vakit var, “sabredin ve bekleyin” diyorum.  
11 Eylül Gerçeği’ni bu videodan mutlaka seyredin:
Kandil’in nasıl dümdüz ova haline getirileceğini mutlaka bu videodan seyredin:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder