2 Mayıs 2016 Pazartesi

Derin dünya devletlerinin Türkiye’yi parçalama planı....


Derin dünya devletlerinin Türkiye’yi parçalama planı....
Türkiye'nin Güneydoğusunda asla Komünist Kürdistan'ı kuramayacaklar!

Tam 100 yıllık bir plan bu... Ortadoğu’da bağımsız komünist bir Kürdistan devleti kurmak...
Amerika ve Avrupa derin devletinin yüzyıllık hayali bu...  Bu yüzden derin devletler şu anda hem PKK’yı hemYPG’yi silahla besliyorlar, var güçleriyle destekliyorlar. Ayrıca yine derin devletlerTürkiye’nin bölünmesi için federasyonu dayatıyorlar, başkanlık sistemini getirerek bu hedeflerine ulaşmayı planlıyorlar.
Peki bu plan nasıl ilerleyecek;
Önce;
1. Güneydoğu’da özerklik kurulacak.
Bu arada bir yandan, ABD ve Avrupa PKK’yı terörist listesinden çıkarıp, devletleşmesine zemin hazırlayacak. Bunun için yoğun bir propaganda çalışması başlatılacak.
2. Güneydoğu’da oluşturulan özerk yapı, Suriye ve Irak’taki Kürt kardeşlerimizi de içine alacak şekilde Komünist Kızıl Kürdistan devletine dönüşecek. Bu devlet, Stalinist komünist proleterya diktatörlüğü modelinde, acımasız ve despot olacak.
3. Ortadoğu’nun Kuzey Koresi olacak bu kızıl devletin ilk yapacağı iş, güçlü bir silahlı kuvvet oluşturmak olacak.
4. Bağımsız Komünist Kürdistan’ın ordusu, Rusya, Çin, Amerika, İngiltere, Almanya devletlerinin silahları ile donatılacak. Ağır silahlara sahip işgalci saldırgan bir ordu oluşturulacak.
5. Kuzey Kore ve Çin başta olmak üzere tüm komünist ülkeler de bu devlete destek verecek.
6. Ağır silahlarla donanmış, gücü kat kat artmış kızıl Kürdistan’ın ilk hedefi Türkiye olacak.Şehirlerimiz ağır bombardıman altında kalacak. Saldırılar hızla ilerleyecek, adım adım Türkiye’yi yutacak.
7. Türkiye topraklarında Kızıl Kürdistan’ın askeri havalimanları inşa edilecek. Komünist Kürdistan’ın askeri üsleri kurulacak.
8. Böylece derin Avrupa ve Amerika, Ortadoğu’nun tam merkezinde, tamamen kendi kontrollerinde bir alan elde etmiş olacak. Komünist Kürdistan’ın havalimanları, üsleri Müslüman Ortadoğu’yu toptan yok edecek bir savaşta ana harekat noktası olacak.
9. Diğer çevre ülkeleri de komünist yapmak amacıyla hem ideolojik propaganda hem askeri faaliyetler başlayacak. Ortadoğu’yu adım adım işgal edecek bir Stalinist dikta rejimi faaliyet gösterecek.
Türkiye tarihi bir tehdit ile karşı karşıya.Tüm milletimiz bu tehlikenin şuurunda olmalı. Tüm siyasi partiler, tüm sivil toplum örgütleri, tüm kurumlar ortak hareket etmeli, milli seferberlik ruhuyla bu tehlikeye karşı manevi bir set oluşturulmalı. Güneydoğu’ya öncelik verilmek üzere, Devletimiz bir an önce anti Darwinist anti komünist anti materyalist eğitime başlamalı. Gençlerimiz komünist bölücü şiddet yanlısı tüm yapılara karşı bilinçlendirilmeli.  Atalet gösterilmemeli. Milli birlik şuuru güçlendirilmeli.
Dünya derin devleti de şunu iyi bilmeli: Türk milleti için vatan bayrak devlet din namus demektir. Türk milleti yaşamak için değil, Allah rızası için, namus için, şeref için yaşar.Türkiye’yi bölmeye yeltenen 80 milyon Türk milletini şehit etmeye karar vermiş demektir. Zira, 80 milyon şehit olmadan bu vatandan verilecek tek bir çakıl taşımız dahi yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder