2 Mayıs 2016 Pazartesi

Hendeklerde sadece PKK yok, yabancı lejyonerler de var!


Hendeklerde sadece PKK yok, yabancı lejyonerler de var!
Bu ülkeyi asla böldürmeyeceğiz, etekle savaşan PKK istediği kadar hendek kazsın!

PKK’nın neden bir türlü yenilemediği ve giderek güçlendiği ortada. İngiliz derin devleti Türkiye’yi parçalamak için önce PKK’yı kurdu, şimdi de her türlü maddi desteği yapıyor. PKKGüneydoğu’da kazdığı hendeklerle oradaki Kürt kardeşlerimize kök söktürüyor.
Eski Bordo Bereli, güvenlik ve strateji uzmanı Mete Yarar, Türkiye'nin Doğu ve Güneydoğu'da sadece PKK ile değil, yurt dışından getirilen yabancı lejyonerlerle de savaştığını anlatıyor.
Eski Bordo Bereli, güvenlik ve strateji uzmanı Mete Yarar, Doğu ve Güneydoğu'da aylardır sürenterör operasyonlarıyla ilgili olarak PKK'nın elindeki silahlardan, kullandığı yönteme kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulunuyor ve PKK'lı teröristlerin hendeklerin etrafına nasıl bir sistem dahilinde yerleştiklerini de şöyle anlatıyor:
PKK'nın elinde M16'ların (ABD yapımı savaş tüfeği) sayısının anormal şekilde arttığını belirten Yarar, Türkiye'nin, sadece PKK ile değil, yurt dışından getirilen yabancı lejyonerlerle de savaştığını söyledi.
PKK'lı teröristlerin hendeklerin etrafına nasıl konuşlandıklarına dair bilgi veren Mete Yarar, "Her barikatın etrafında bir sistem var. Her barikatın etrafında, hem girişinde hem de çevresinde, en az 4 veya 5 tane bomba düzeneği var. Bunu yakın mesafeden koruyan kaleşli PKK'lı teröristler var. Biraz daha gerisinde de, roket mevzileri ve keşkin nişancı mevzileri var" dedi.
Türkiye Güneydoğu’da sadece PKK’ya karşı savaşmıyor, aynı zamanda kendisini yüzyıllardır bölmek için can atan ve bunun için elinden geleni ardına koymayan derin devletlerle savaşıyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder