2 Mayıs 2016 Pazartesi

İngiliz eski Dışişleri Bakanı Lord Curzon: Türkler Avrupa’dan atılmalı!


İngiliz eski Dışişleri Bakanı Lord Curzon: Türkler Avrupa’dan atılmalı!
İngiliz derin devleti dıştan yıkamayacağı devletleri içten yıkacak politikalar üretir.

İngiliz derin devletinin çok derin bir Türk düşmanlığı var. Bazı yazarlar bu konuya dikkat çekince bende bilgi vermek istedim. İngiliz Derin Devleti, Osmanlı İmparatorluğu’nu parçalamak ve Türkleri, başta İstanbul olmak üzere Anadolu’nun tamamından söküp atmak için her türlü faaliyeti hayata geçirmiştir. Osmanlı toprakları üzerinde gözü olan devletlerle gizli/açık ittifaklar yapmış, milliyetçi ve mezhepçi tüm akımların tamamını kışkırtmıştır. Osmanlı’yı, padişahları ve Türkleri karalayıcı faaliyetlerde bulunmuştur.
İngiliz eski Dışişleri Bakanı Lord Curzon Türklerle ilgili düşüncelerini şöyle ifade ediyor: “Türkler Avrupa’dan atılmalıdır!” (Erol Ulubelen, İngiliz Gizli belgelerinde Türkiye, İstanbul Çağdaş yayınları, Eylül 1982, s. 210)
Bakın yıllardır Türkiye’yi paramparça etmeye and içmiş terör örgütü lideri Abdullah Öcalan ne diyor: “Bakın bizim konumuza en akıllı yaklaşan İngiltere’dir. İngilizlerin esas alanı Celal Talabani’dir. İngiltere bizimle siyasi ilişki kurmadı ama “BAZI LORDLAR BENİMLE GÖRÜŞÜP “Sizi destekliyoruz” dediler. Yani, aynı Şeyh Said konusu gibi, gizli olarak en büyük destek hep İngilizlerindir.” (Hasan Atilla Uğur, Abdullah öcalan’ı nasıl sorguladım kitabı)
İngiliz basınının bazı ünlü gazete ve dergileri, Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ı hedef alan çok sayıda habere imza atmaktadır. İngiliz Basını’nda sık sık Erdoğan’ı Osmanlı padişahı gibi gösteren amaçlı bazı yayınlar yapılmaktadır. İngiliz basınında sık sık PKK’nın, terör örgütleri listesinden çıkarılması gerektiği yönünde de haberler yayınlanmaktadır.
İngiltere’nin uyuşturucu trafiği PKK’nın kontrolündedir. Aynı şekilde PKK’nın en çok hara topladığı ülkelerin başında İngiltere gelmektedir. PKK, AB terör listesinde olmasına rağmen medya organları İngiltere’de kolaylıkla faaliyet yapmaktadır. İngiliz hükümeti de bunlara karşı sessiz kalmaktadır.
İngiliz milletvekillerinin Öcalan ile görüştükleri, PKK’yı parlamentoda savundukları biliniyor. Bazı İngiliz milletvekilleri Şam’da Öcalan ile görüşmüştür. PKK’nın Avrupa temsilcisi olarak bilinen Kani Yılmaz’ın, İngiliz Parlamentosu’nda PKK’yı anlatmasına izin verilmiştir.
İngiliz derin devletinin Türkiye hakkında gerçek görüşü şudur:
“Arapça konuşan her yer Osmanlı İmparatorluğu’ndan alınmalı ve manda haline getirilmelidir.Türkler Anadolu’nun büyük bir kısmına sahip olacaklar, fakat Avrupa’da hiçbir toprak sahibi olamayacaklardır. Türklere boğazlarda ve denizlerde hiçbir yer verilmeyecektir. Türkler yüzlerce yıl Avrupa’da kaldılar ve Avrupa’daki bütün belaların başı oldular. İstanbul Türk değildir, Yunanlıdır. Türkler oradan atılmalıdır.” (Erol Ulubelen, İngiliz Gizli Belgelerinde Türkiye, İstanbul: Çağdaş Yayınları, Eylül 1982, s. 215)
İngiliz derin devleti Türkiye’nin bölünüp paramparça olması için PKK’yı kuran devlettir. İngiliz derin devletinin 135 yıllık Türkiye’yi “böl, parçala, yönet” politikası ve PKK planına dur deme zamanı artık gelmiştir! Türk milleti kolayca kandırılacak bir millet değildir, topraklarını asla böldürmeyecek ve hem PKK’ya hem de bu sinsi planları kuran derin devletlere gününü gösterecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder