2 Mayıs 2016 Pazartesi

PKK asla, asla, asla silah bırakmaz…


PKK asla, asla, asla silah bırakmaz…
Kimse Güneydoğu'yu verelim ve kurtulalım kafasında olmasın...

PKK, silahı bıraktığı anda 35 yılda kurduğu korku imparatorluğunu da kaybedeceğini çok iyi biliyor. PKK için silah demek, Marksist Leninist bir Baas diktatörlüğü tesis etme, bölge halkı üzerinde baskı kurma, PKK aleyhindeki muhalefeti yok etme ve Ortadoğu’da derin devletinden dilediği yardımı almak demektir. Silahsız bir PKK dünya derin devleti için de artık kullanılamaz ve tasfiye edilmesi gereken birterör örgütü demektir.
Murat Karayılan: “Gündemimizde olan şey, silahı bırakma değil yoğun bir biçimde silahlanma sorunudur. Biz şu anda daha yetkin bir biçimde silahlanma çabası içindeyiz. Ortadoğu bölgesi kaynıyor.”
Duran Kalkan: “Gerillaya da silah bırak çağrısını hiç anlamlı ve ciddi bulmuyoruz, bunu tartışmak bile istemiyoruz. Gerilla silah bırakmaz. Ancak Öcalan’ın özgürlüğünü de öngören bir genel af çıkarılırsa, o zaman PKK silah bırakmayı değil de ateşkes ilan etmeyi düşünebilir, ama silah bırakmayı değil. Gerilla silah bırakmaz.”
Türk milleti yıllarca “PKK silah bırakacak, PKK dağdan çekiliyor, çözüm sürecinde olumlu adımlar atılıyor” denerek uyutulmuştur. PKK kendisini silah bırakıyor gibi gösterip Güneydoğu’da her yere bomba döşemiş, derin hendekler kazmış ve Güneydoğu’yu artık girilemez bölge haline getirmiştir. Kendisini savaşmıyor gibi gösterdiği sırada da iyice güçlenmiş ve silah stoklarını sürekli arttırmıştır. PKK ve YPG Komünist terör örgütüdür, davası Komünist Kürdistan’ı kurmaktır. Kürdistan’ı kursa bile silahını asla bırakmayacaktır. Kış gelip kar bastırmaya başlayınca yine her yıl olduğu gibi “PKK çekiliyor” ayaklarına yatacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder