2 Mayıs 2016 Pazartesi

İşte PKK’nın 4 halkası!


İşte PKK’nın 4 halkası!
Kandil dağı dümdüz edilip ovaya çevrilmeli! PKK biran önce ülkemizden def edilmeli.

Güvenlik uzmanı Mete Yarar bir özel harekatçımız ile röportaj yapıyor, özel harekatçımız şu önemli bilgileri veriyor:
“Devlet yavaş, güçlü ve emin hareket eder. Örgüt barikatlarda 4 halka kullanıyor. Birinci halka kadınlar ve çocuklar. Bunlar silah zoruyla çıkartılıyor. İkinci halka mahalledeki sözde gençlik yapılanmasından 13, 14, 12, 10 yaşındaki çocuklar. Uzun namlulu silahı bile taşırken zorlanan çocuklar. Üçüncü halka dağa götürüp eğitip geri getirdikleri çocuklar. Dördüncü halka da örgütün kendi kadrosu.
Örgüt bizim özellikle sivil insanlara zarar vermemizi istiyor ve biz bu konuda çok ama çok dikkatli davranıyoruz. Hatta 2. 3. Halka için de çok dikkatli davranıyoruz. Ellerinde silah olanlar içinde çok dikkatli davranıyoruz. Çünkü o çocuklar bunun bilincinde değil. O mahallenin çocukları. O çocuklardan bir tanesinin başına bir şey geldiğinde bütün mahalleyi kaybedeceğimizi biliyoruz. Örgütün böyle bir taktiği var. O yüzden yavaş hareket ediyoruz ve etkili hareket ediyoruz.”
Görüyor musunuz PKK’nın nasıl kahpece savaştığını, Türk askerinin de titizliğini, vicdanını ve imanını. PKK Güneydoğu’da Kürt kardeşlerimize adeta kan kusturuyor. Çocuklarını dağa kaldırıp eli kanlı teröriste dönüştürüyor, hepsinin hayatlarını çalıyor. Dağa çıkanlar ölüm korkusundan, aldıkları tehditlerden örgütten ayrılamıyor. Bu arada PKK Güneydoğu’daki halka kan kusturup hepsinden haraç alıyor. Ayrıca küçük çocuklar yine barikatların kurulmasına zorla görevlendiriliyor.
Devlet Güneydoğu’da yaşanan bu felaketlere biran önce son vermeli. PKK’lı olduğu konusunda en ufak bir şüphe olduğunda bu kişiler topluca tutuklanmalı. PKK'nın anlayacağı dil geniş çaplı tutuklamadır. PKK ile bağlantı ağır suç olmalı. Geniş çaplı tutuklamalar caydırıcı olur. PKK’nın şımarmasına asla izin verilmemeli. Güneydoğu’da “girilemeyen bölge” kalmamalı. Devlet demir yumruğunu mutlaka PKK’nın tepesine indirmeli. Türk Kürt kardeştir. Kürt kardeşlerimiz biran önce bu eziyetten kurtarılmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder