1 Mayıs 2016 Pazar

Peygamberimizin ahir zaman mucizelerini gizlemek hocalara hiç yakışmıyor!


Peygamberimizin ahir zaman mucizelerini gizlemek hocalara hiç yakışmıyor!
Ahir zamanda Hz. Mehdi'nin ve Hz. İsa'nın zuhuru özenle halkımızdan gizleniyor.

Televizyona çıkan Nihat Hatipoğlu,Mustafa KarataşDöngeloğlu,Fatih Çıtlak gibi hocalar bol bol kıssalar anlatıyor, her ne hikmetse peygamberimizin ahir zamanda gerçekleşen hadislerinden hiçbir şekilde bahsetmiyorlar. Oysa peygamberimiz ahir zamanda yaşanacak olan olayları o kadar net tarif etmiş ki, bu hocalara bu çok önemli bilgileri halkımızdan saklamak hiç yakışmıyor. Varsa yoksa çıkıp büyük bir telaşla Mehdiyeti inkar ediyorlar. İşte bu Hz. Mehdi’nin geldiğinin alametidir.
Bakın peygamberimizin bir değil, on değil, yüzlerce hadisi tam tarif edildiği gibi gerçekleşiyor şu an. Gelecekte olan bir olayı kısmen dahi olsa birisi işaret etse tüm dünya bunu konuşur. Peygamberimizin 1400 yıl önce haber verdiği olaylar arka arkaya gerçekleşiyor ama bu hocalardan hiç ses seda çıkmıyor!
Bakın bazı İslam alimleri dünyadan neyi saklıyor?
Bildiğiniz gibi Ortadoğu’da akan kan bir türlü durmuyor. Peygamberimiz Irak, Şam ve Arabistan’da olacak olayları birebir hadisinde anlatıyor:
 “… Belalar Şam’ın etrafında dolanacak, Irak’ın üzerine çökecek... Arabistan yarımadasının elini ve ayağını bağlayacaktır… Onlar belayı bir tarafta defetmeye çalışırlarken, diğer taraftan o yine ortaya çıkacaktır.” (Kenzul Ummal, Kitab-ul kıyame kısm-ul efal, c.5, s. 38-39)
Tam Peygamberimiz’in haber verdiği gibi, 2003’deki Irak savaşı öncesinde Suriye’nin de işgali söz konusu olmuş, ancak o dönemde sadece Irak işgal edilmiştir.
Son 4 yıldır ise hem Suriye’de hem de Arabistan yarım adasının hemen her noktasında fitnelerin biri biterken diğeri başlamaktadır.
Peygamberimizin bu kadar açık olan ahir zaman mucizelerini gizlemek bir Müslümana asla yakışmaz. Bu kadar önemli konular varken son derece gereksiz konularla Müslümanları meşgul etmenin (tırnak kesmek günah mı, nasıl rüyaya yatayım ve bunlar gibi yüzlerce gereksiz konu gibi) bir vebali olur.  Resulullah’ı gerçekten seven, O’nun bu mucizelerini sürekli anlatır ve tüm Müslümanları bu haberlerle müjdeler. Hatta sadece kendi ülkesinde bu mucizeleri anlatmakla kalmaz, bunları tüm dünyaya duyurur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder