2 Mayıs 2016 Pazartesi

Devletin kanalı TRT’de sürekli evrim propagandası yapılıyor!


Devletin kanalı TRT’de sürekli evrim propagandası yapılıyor!
Türk halkının % 95'i evrime inanmıyor, evrim propogandasına son verilsin.

Daha öncede defalarca uyarmamıza ve yazmamıza rağmen devletin kanalı TRT’de sürekli evrim propagandası yapılıyor. Yayınlanan belgesellerde sürekli evrim teorisi anlatılıyor. Yine okullarda da derslerde sürekli öğrencilere evrim teorisi okutuluyor. Böylelikle maymundan geldiğini zanneden, her şeyin tesadüfler sonucunda oluştuğuna inanan, inançsız, Allah’ı tanımayan bir gençlik yetişiyor.
TRT biran önce evrim propagandası yapılan belgeselleri yayınlamaktan vazgeçmeli. Ayrıca okullarda yaratılış gerçeği de okutulmalı.
TRT biran önce evrim teorisini gençlerimize gerçek gibi sunmayı bıraksın, evrim teorisi 21. Yüzyıl bilimi tarafından çökertilmiş bir teoridir. Darwin bu teoriyi ortaya atarken hücreyi içi su dolu bir kesecik zannediyordu. Hücrenin içinde yaratılmış olan olağanüstü dünyadan haberi bile yoktu! Hücrenin içinde Allah tarafından yaratılan olağanüstü kompleks yapıyı bu aşağıdaki videodan seyredebilirsiniz. Darwin’in döneminde elektron mikroskobu olmadığı için Darwin hücreyi hiçbir zaman inceleyemedi. Eğer inceleseydi bu saçma teoriyi ortaya atmazdı.
Bildiğiniz gibi tek bir protein molekülünün oluşması için başka bir proteinin varlığına ihtiyaç var. Bu durumda proteinin tesadüfen oluşma ihtimali sıfırdır.
Tek bir hücrenin içindeki kimyasal tepkimedeki akıl milyonlarca insanın aklından çok daha üstündür. Hücrenin içindeki muazzam yaşam Allah’ın muhteşem sanatını ortaya koyar.
Yer altından çıkarılan milyonlarca fosil evrim teorisinin hiç gerçekleşmediğini ispat eder. Canlıların hiçbiri birbirine dönüşmemiş, aradan milyonlarca yol geçmesine rağmen canlılarda en ufak bir değişiklik olmamıştır. Bugün yaşayan bir atın, maymunun, eşeğin, arının, kuşun, örümceğin, tavşanın görüntüsü ile milyonlarca yıl önceki fosili tamamen birbiriyle aynıdır.
İşte evrimi yıkan ve yaratılışı ispat eden bu gerçekleri bilim adamları insanlardan gizliyorlar. Yoksa kendileri de tek bir hücrenin dahi, tek bir proteinin dahi tesadüflerle oluşamayacağını çok iyi biliyorlar. Dünyadaki devlet adamlarının hiçbiri şu anda “evrime inanmıyorum” diyemiyor. Üniversitelerdeki hiçbir öğretim üyesi “evrime inanmıyorum” diyemiyor. Baskının şiddetini siz düşünün artık…

1 yorum: