10 Ekim 2015 Cumartesi

Angela Merkel’in terörü kınayıp PKK’yı terörist ilan etmesi müthiş samimiyetsizlik!


Angela Merkel’in terörü kınayıp PKK’yı terörist ilan etmesi müthiş samimiyetsizlik!
Avrupa ve Amerika derin devletleri Türkiye'yi asla bölemeyeceklerini bilmeliler.

Her gün onlarca şehit verdiğimiz bu günlerde Başbakan Davutoğlu Almanya Başbakanı Angela Merkel ile telefonla görüşmüş. Merkel, görüşmede terör örgütünün saldırıları sonucunda oluşan can kayıpları için taziyelerini iletmiş. Merkel, Almanya için PKK'nın bir terör örgütü olduğunu birlikte mücadele konusunda da hiç bir tereddütleri olmadığının altını çizmiş.
Peki öyleyse Başbakan Davutoğlu Almanya Başbakanı Angela Merkel’e“PKK terör örgütü ise neden yıllardır PKK’ya silah yardımı yapıyorsunuz?” diye sormuyor.“Türkiye’yi bölmeye, parçalamaya çalışan bu terör örgütüne neden Amerika, Almanya ve Fransa derin devletleri destek oluyor” diye sormuyor?
Angela Merkel’in terörü kınayıp PKK’yı terörist olarak ilan etmesi müthiş samimiyetsizliktir. Önce PKK’ya yaptıkları silah yardımını durdursunlar. PKK Almanya yapımı, Amerikan yapımı son model silahlar kullanıyor. Mehmetçiği bu silahlarla şehit ediyor. Almanya sonra ellerindeki PKK suçlularını da Türkiye’ye teslim etsin. Türkiye’de bu terör suçlularını tüm dünyanın, PKK’nın ve Öcalan’ın gözü önünde hapse tıksın. Ancak o zaman “PKK teröristtir” açıklamaları samimiyet kazanır.
Çift taraflı oynamalardan artık usandı bu ülke. Türk milleti bu masalları artık yutmayacak hale geldi. Başbakan Davutoğlu’nun bu duruma yapacağı en isabetli tavır bu derin devletlere haddini bildirmesi, Türkiye’nin bölünmesi durumunda onların menfaatlerinin ciddi şekilde kayba uğrayacağını anlatmasıdır. Türk topraklarında kurulacak Komünist Kürdistan çok büyük tehlikedir ve derin devletlerin hiç ummadığı şekilde hüsrana uğrayacakları olaylara yol açacaktır. Bu derin devletler Türki Cumhuriyetler tarafından da dışlanacaktır. Bu yüzden Türkiye’yi yıllardır bölmeye ve parçalamaya çalışan Amerika, Almanya ve Fransa derin devletleri ayaklarını denk alsınlar. Başbakan Davutoğlu’nun yurt dışına vermesi gereken mesaj budur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder