10 Ekim 2015 Cumartesi

Başkanlık sistemine geçmeyi isteyen Öcalan’dır!


Başkanlık sistemine geçmeyi isteyen Öcalan’dır!
Öcalan'ın hayali Başkanlık sistemiyle Türkiye'yi bölmek ve Komünist Kürdistan'ın başına geçmektir.












Başkanlık sistemine geçmeyi asıl isteyen Öcalan'dır. Başkanlıkfederasyongetireceği için en başından beri Öcalan Başkanlığı savunuyor, Türk milleti de bu gerçeği ta en başından beri biliyor. Başkanlık sistemi bölünme demek, Türkiye’nin paramparça olması demek.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan bir ara başkanlık sistemini ilan edecek gibi oldu, hemenHDP federasyon şartını ileri sürdü. Hatırlarsanız HDP’li Hasip Kaplan, başkanlığın federasyon sistemi ile mümkün olacağını söylemişti.
Hasip Kaplan şöyle diyor konuşmasında: Dünyada gelişmiş demokrasilerde başkanlık sistemleri, federasyon yönetimlerinde geçerli oluyor. Amerika federasyon, İngiltere federasyon… Almanya, Belçika, İspanya… Hepsinde eyaletler var.  Hatta Fransa’da Korsika Özerk Bölgesi var.”
Hasip Kaplan, HDP heyeti ve arka planda Öcalan bizleri böyle kandırabileceklerini, kafalayabileceklerini zannediyorlar ama yanılıyorlar. Başkanlık sistemi Türkiye’ye asla gelmeyecek bir sistemdir, Türk topraklarında Hasip Kaplan’ın ve Öcalan’ın hayal ettiği Komünistbir Kürdistan devleti asla kurulmayacaktır. Kalkıp bize Amerika, İngiltere örneğini vermesin. Türkiye eyalet sistemine geçtiği anda paramparça edilir, Türkiye Amerika gibi güçlü bir devlet değil.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan bir an önce başkanlık sistemini Türkiye’ye getirmekten vazgeçmelidir.AK Parti’nin oylarının bu kadar düşmesinin nedeni başkanlık sisteminde diretilmesi ve PKK’nın bu kadar şımartılmasıdır.
Türk milleti derin devletlerin başkanlık sistemiyle ve federasyonla Türkiye’yi 20 den fazla eyalete bölüp parçalamak istediklerinin çok iyi farkındadır. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu bu konuda acil çözüm almalı, mevcut sistemden ödün verilmemeli ve PKK’ya da devletimizin gücü gösterilmelidir.
Acilen Kandil düz ova haline getirilmeli ve PKK ülkemizden def edilmelidir. Bu linkten seyredebilirsiniz: http://bit.ly/1EM7pLe

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder