10 Ekim 2015 Cumartesi

İnsanların Deccal’in şiddetinden gemilere binip kaçması yoksa bir alamet mi?


İnsanların Deccal’in şiddetinden gemilere binip kaçması yoksa bir alamet mi?
İmam Mehdi'nin zuhuru olmasa kıyamet çoktan kopmuştu, bitmişti dünya.

Yazılarımda ahir zamanın çok özel bir dönem olduğunu sizlere anlatıyorum. Yaşanan bütün bu acılar, büyük zulümler, savaşlar, kardeşin kardeşi kırıp geçirmesi peygamberimizin hadislerinde tek tek bildiriliyor. Şu an bizler arka arkaya bu hadislerin gerçekleştiğini seyrediyoruz. Ahir zamanda yaşadığımız her olay gelip o mübarek şahsın, yani Hz. Mehdi’nin zuhuruna kilitleniyor. Bu gerçekten de çok büyük mucize.
Geçtiğimiz gün tüm dünyanın kilitlendiği o küçük, dünya sevimlisi çocuğun Aylan Kürdi’nin karaya vuran küçük bedenini hatırlıyorsunuz değil mi? Unutmak ne mümkün. Yıllarca insanların hafızasında kalacak bir görüntüydü o. Ahir zamanda olduğumuz bu dönemde binlerce insan küçücük botlara binip Deccal’in zulmünden kaçmaya ve canını kurtarmaya çalışıyor. Bakın yaşanan bu zulmün Hz. Mehdi’nin çıkış alameti olduğunu peygamberimiz hadisinde nasıl bildiriyor:
“Abdullah ibni Ömer’den rivayet edildi: Dedi ki:
Hz. Mehdi devrinde insanlar üzerine öyle bir zaman gelecek ki, kişi o gün ailesiyle birlikte bir gemiye dolup kaçmak isteyecek fakat denizin dalgaları içinde düştükleri bela yeryüzündekinden daha şiddetli olur.” (Nuaym bin Hammadın, Kitabul Fiten, 1924. Hadis)
Açıkça görüldüğü gibi yaşadığımız böyle yüzlerce olay Hz. Mehdi’nin zuhur alameti olarak karşımıza çıkıyor. Allah ahir zamanda bütün bölgenin Müslümanların kontrolüne geçeceğini Tevrat’ta da belirtiyor. Allah ‘’Nil’den Fırat’a kadar, Mekke, Medine hepsi dahil, Akdeniz, Kıbrıs büyük bir alanda hakim olacaksınız’’ diyor. Ve bunun başında da Davud soyundan birisi olacak diyor. İşte O kişi Hz. Mehdi’dir. Ve yaşadığımız olaylar gösteriyor ki Hz. Mehdi’nin zuhur vakti artık gerçekten çok yaklaşmıştır. Dünya çapında yaşanan acıları bitirecek olan tek insan Hz. Mehdi’dir. Dünyanın Hz. Mehdi’nin adaletine, sevgisine, şefkatine ve her yere barış getirmesine çok ihtiyacı var...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder