11 Ekim 2015 Pazar

Hz. Mehdi'nin bir çıkış alameti daha gerçekleşti: Güneşte beliren yüz şekli!


Hz. Mehdi'nin bir çıkış alameti daha gerçekleşti: Güneşte beliren yüz şekli!
Mehdiyet gizlenemez, gizlendikçe daha da gelişir, daha da yayılır...

2014 yılında güneşte gülen bir yüz ifadesi belirdi! Peygamberimiz güneşte beliren bu yüz şeklinin Hz. Mehdi’nin çıkış alameti olduğunu bir hadisinde şöyle bildiriyor:
Buyurdu ki: Güneş alamet olarak doğmadıkça (Güneş’ten bir alamet belirmedikçe), Mehdi çıkmayacaktır. (Celalettin Suyuti’nin Tasnifinden Hadisler, sayfa 33, Ahir zaman Mehdisinin Alametleri)
Diğer bir hadiste peygamberimiz güneşte bir yüz şekli belireceğini ve bu harika olayın insanlar tarafından anlaşılacağını bildirmiştir:
"İNSANLARIN GÖZÜ ÖNÜNDE GÜNEŞTE BİR YÜZ BELİRİR." Şeyh El Müfid, Kitab-ül İrşad, sayfa: 541-542
Bu linkten ilgili videoları izleyebilirsiniz: http://bit.ly/1PLiKM3
Bu linkten de Nasa’nın yayınladığı güneşte beliren yüz ifadesinin fotoğraflarına bakabilirsiniz:http://bit.ly/1ODYGh9
Dünyada birçok habere konu olan bu muhteşem olayda güneşte bir yüz beliriyor. Güneşte oluşan yüze baktığınızda iki gözü, burnu ve boydan boya yüzündeki gülümsemesini görüyorsunuz, resim Nasa tarafından 8 Ekim’de çekildi. Nasa güneşin bu olağanüstü şeklini “Gülen bir yüz” olarak tüm dünyaya duyurmuştur.
2014 yılında Nasa güneşte gülen bir yüz şeklinin belirdiğini duyurmuş ve bu olağan dışı olayın resmini haber kaynaklarına servis etmiştir. Dolayısıyla tam hadiste söylendiği gibi sadece bilim adamları değil, tüm insanlar güneşte beliren bu yüz şeklini görebilmişlerdir.
Böylece peygamberimizin 1400 yıl önce Hz. Mehdi’nin geliş müjdesi olarak bildirdiği bir alamet daha büyük bir mucize olarak gerçekleşmiştir.  
Hz. Mehdi’nin zuhur alametlerinin gerçekleştiğini gizleyenler, ısrarla “Hz. Mehdi çıkmayacak” diyenler, alametlerin gerçekleştiğini çok iyi bildikleri halde insanlara anlatmayanlar Hz. Mehdi çıktığında bu tavırlarından dolayı çok utanacaklar.
Kaynaklar:

The Sun's 'Jack-O-Lantern' Face

1 yorum: