11 Ekim 2015 Pazar

Kadın kocasından başkası için koku sürerse…


Kadın kocasından başkası için koku sürerse…
Yobazlar kadınlardan nefret ettikleri için nerdeyse helal olan herşeyi yasaklamışlar.

Bağnazların uydurduğu sahte dinin bizim tertemiz dinimiz olan İslam ile uzaktan yakından alakası olmadığını bugün de anlatmaya devam edelim…
Yobazların kadınlara her şeyi yasakladığını biliyoruz, kendi bencilliklerini tatmin etmek için karılarını adeta esir haline getirmişler. Evden çıkmak yasak, çalışmak yasak, pencereden bakmak yasak, bakımlı olmak ve makyajyapmak yasak. Kadın her an günah işleyecek, zina yapacak bir varlık, adeta şeytan bunlara göre! Bakın yobazlar kadınların güzel koku sürmesi ile ilgili nasıl hadisler uydurmuşlar:
Camiye gelirken kokulanan kadın evine dönüp de cünüplükten ötürü boy abdesti alır gibi yıkanmadıkça, Allah Katında onun namazı kabul olmaz.  (Avnül Mabül, 11/230)
İmam Cafer-i Sadık (a.s): “Hiç bir kadının, evinden dışarı çıkarken elbisesine güzel koku sürmemesi gerekir.”  (El-Kafi, C.5, S.519)
Resul-i Ekrem (s.a.a): “Bir kadın kocasından başkası için güzel koku sürünürse; cenabetinden yıkandığı gibi yıkanıp o kokuyu vücudundan temizlemediği müddetçe namazı kabul olmaz.” (Men La Yahzurh-ul Fakih, C.3, S.440)
Resul-i Ekrem (s.a.a): “Kadının kocasından başkası için güzel koku sürünmesi, ateş ve zilleti satın alması demektir.”  (Nehc-ül Fesaha, C.1, S.36)
Gördüğünüz gibi yobazlar, kadın güzel koku sürdüğünde eğer yıkanmazsa namazlarının kabul olmayacağını anlatıyorlar uydurma hadislerde. Bu kadar ileri gitmişler.
Ayrıca kadın neden sadece kocası için koku sürmek mecburiyetinde olsun? Kendisi için de güzel koku sürebilir, arkadaşları için de güzel koku sürebilir. Kadını bu kadar hafif görmek, hemen kocasını aldatabilecek bir varlık olarak görmek yobazların kendi kirli zihniyetidir. Zina ancak Allah korkusuyla yapılmaz. Kuran’da kesin hükümlerle zina yasaklanmıştır. Allah korkusu olmadıktan sonra insan her türlü günahı işleyebilir. Ama insanda Allah korkusu varsa insan bırakın zinayı, Allah’ın razı olmayacağı en ufak bir hareketi bile yapmaz. Sonuçta güzel koku sürmek tamamen helaldir. Dolayısıyla güzel koku süren kadın ateş ve zilleti satın almayacağı gibi, temizliğinden ve hoş kokusundan dolayı cennet özelliği kazanmış olur. İslam’ın yayılmasına en büyük zararı veren işte yobazların bu kokuşmuş zihniyetleridir. Neyse ki ahir zamanda olduğumuz bu dönemde Allah Hz. Mehdi vesilesiyle insanları gerçek dine, Kuran’a döndürecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder