10 Ekim 2015 Cumartesi

Şehitleri cennete uğurlarken şu çalınan hüzünlü cenaze marşını kaldırın!


Şehitleri cennete uğurlarken şu çalınan hüzünlü cenaze marşını kaldırın!
PKK nın komünist, vahşet dolu zihniyeti ancak ilmi, antikomünist mücadele ile biter.

Şehitlerimizi uğurlarken şehit aileleri ağlıyor, çevrede toplanan herkes ağlıyor ve bu şekildePKK’ya çok yanlış mesaj veriliyor. Öncelikle yüzlerce kere söyledim, şehitlerin arkasından ağlanmaz. Şehitlerimizi gururla, şerefle cennete uğurlayalım.Şehitin ruhu böyle bir uğurlamadan son derece rahatsız olur. Onlar cennette nimet içinde ağırlanırken geride kalanların ağlaması bize yakışmaz.
Bu arada şehitlerimizi uğurlarken yine insanların içini sıkan ve son derece rahatsız edici, hüzünlü cenaze marşı çalınıyor. Bu uygulamaya da hemen son verilsin. Şehitlerimizi tekbirlerle uğurlayalım. Mehter marşı ile uğurlayalım. Ayrıca peygamberimizin söylediği gibi şehitlerimizi kanlı elbiseleriyle toprağa verelim. Bakın peygamberimiz hadisinde nasıl buyuruyor:
Hz. Cabir anlatıyor: “RESULULLAH (SAV) UHUD ŞEHİTLERİNİN KANLARIYLA DEFNEDİLMELERİNİ EMRETTİ, ONLARI YIKAMADI.” Şehitlerin elbisesi çıkarılmaz. Sünnet budur. (Buhari, Cenaiz 73, 74, 75, 76, 79, Megazi 26; Ebu Davud, Cenaiz 31, (3138); Tirmizi, Cenaiz 46, (1036); Nesai, Cenaiz 61, (4, 62))
Şehitlerimizi kanlı asker elbiseleriyle büyük şehirlerde dolaştıralım, milyonlarca insan toplansın, tekbir getirsin. Hepsini anlı şanlı uğurlayalım. Bu da PKK’ya çok güzel gözdağı olur. PKK bizi asla yıldıramaz. PKK ülkemizi asla bölemez. 75 milyon şehit oluruz da asla topraklarımızı böldürmeyiz. Devletimiz PKK’yı manevi açıdan çökertecek bu yöntemleri uygulasın. Cenaze marşını kaldırsın, şehitlerimiz kanlı elbiseleriyle şehirlerde dolaştırılıp, tekbirlerle, Mehter marşıyla uğurlansın.
Ayrıca televizyonlarda sürekli ağlayan şehit ailelerinin, devlet yetkililerin görüntülerini yayınlayıp durmayın, PKK’ya karşı aciz bir görüntü vermeyin. Bunları yayınlatacağınızda PKK’ya vurulan darbeleri yayınlayın. PKK’yı manevi açıdan da çökertmenin çok önemli olduğunu lütfen artık görün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder