10 Ekim 2015 Cumartesi

Medya ağlayan şehit aileleriyle PKK propogandası yapıyor, PKK’yı manen besliyor!


Medya ağlayan şehit aileleriyle PKK propogandası yapıyor, PKK’yı manen besliyor!
Devletimiz televizyonlarda PKK'nın nasıl ezildiğine ve köşeye sıkıştırldığını yayınlatsın.

Her gün aynı görüntülerle karşılaşıyoruz televizyonlarda. Yeni bir şehitcenazesi feryatlarla, isyanla, ağlamalar, bağrışlar göklere yükselerek toprağa veriliyor. Şu sözlerle PKK’ya adate müjdeler veriliyor:
Şehit alesi fenalık geçirdi...
Şehidin öz geçmişi okundu, daha 19 yaşındaydı, hayalleri vardı...
Şehidimizle birlikte diğer şehitlerimizin de isimleri okundu...
Şehit ailesiyle birlikte cenazeye katılan askerler göz yaşlarına boğuldu...
İşte şehitlerimizi bu mesajlarla cennete uğurluyorlar. Düşünebiliyor musunuz, şehitlik nasıl güzel ve üstün bir makamken, Allah tarafından övülmüşken şehitlerimizi ağlayarak cennete uğurluyorlar. Oysa Allah ayette şehitlik mertebesini çok büyük bir güzellik olarak bildiriyor:
De ki: "Siz bizim için iki güzellikten (şehidlik veya zaferden) birinin dışında başkasını mı bekliyorsunuz? Oysa biz de, Allah'ın ya Kendi Katından veya bizim elimizle size bir azap dokunduracağını bekliyoruz. Öyleyse siz bekleyedurun, kuşkusuz biz de sizlerle birlikte bekleyenleriz. (Tevbe Suresi, 52)
Çanakkale’de verdiğimiz binlerce şehide, Kurtuluş Savaşı’nda verdiğimiz binlerce şehide ağladık mı? Onların görüntülerini yayınlayıp yayınlayıp hüzünlendik mi? Şehitlik mertebesine erişmek Allah tarafından müjdeyle bize bildiriliyorsa, ağlayarak şehitleri bu dünyadan cennete uğurlamak bize yakışır mı? Cennette en güzel nimetlerle ödüllendirilen şehidin ruhu bu şekilde ağlayarak uğurlanmaktan rahatsız olmaz mı? Şehit ailelerinin dern imanlı, Allah’a tam teslim bir ruh halinde olmaları gerekiyor. Şehitleri ölüm marşıyla, ağlayarak, isyanla cennete göndermeyin! Mehter marşıyla, onlar için sevinerek, dualarla cennete uğurlayın.
Medya da bize her gün şehitlerimizle ilgili haberleri, ağlayanları, üzülenleri, bayılanları izlettirirken PKK ile ilgili en ufak bir haber yayınlanmıyor. Göstersenize PKK’ya kurulan tuzakları, teslim alınan, tutuklanan, dağdan indirilen PKK’lıları. Neden sürekli bizim şehitlerimizi ve ağlayan şehit ailelerini gösterip duruyorsunuz? Bu görüntüleri seyreden PKK sürekli moral topluyor, üzülen, ağlayan insanların görüntülerini gördükçe eylemlerinin zaferle sonuçlandığını düşünüyor. Siz isyan edip ağladıkça PKK zevkten kuduruyor. Dolayısıyla medya şehit haberleriyle PKK’yı manen destekliyor. Bu konunun ani bir kararla devlet eliyle hemen durdurulması gerek.Bizim şehitlerimiz yerine tam tersine PKK’nın hezimeti sürekli televizyonlarda yayınlanmalı. Böylece hem askerlerimize hem de topluma ne kadar güçlü olduğumuz ve topraklarımızı asla böldürmeyeceğimiz yönünde mesaj verilmeli.
Peygamberimiz zamanında her gün gencecik sahabeler şehit oluyordu. Kimse onların arkasından ağlamıyor, kimse onların arkasından dövünmüyordu. En yüksek makama eriştikleri için tam tersine onlarla gurur duyuluyor, geride kalanlar sehitlik makamına erişmek için onlara gıpta ediyordu. Onlar şehitlerin ölür ölmez cennette arkadaşlarına kavuştuklarını ve sonsuz nimetlerle ödüllendirildiklerini çok iyi biliyorlardı.
O zaman yaşadığımız bu dönemde de şehit aileleri Kuran’a göre dimdik duracak, şehitlerini dualarla, gururla, dimdik bir şekilde cennete uğurlayacak, ağlayarak PKK’yı sevindirmeyecek.
Medya da sürekli şehit haberleri yayınlayarak PKK’nın ekmeğine yağ sürmeyecek, onları zafer kazanmış gibi göstermeyecek, “biz bittik” havasını bırakacak.
Çünkü Türk halkı hiçbir zaman bitmez, hiçbir zaman tükenmez. 70 milyon toptan şehit olur da asla topraklarını böldürmez. PKK’da bu gerçeği çok iyi bilecek, boş yere vatanımızı bölmek, parçalamak için uğraşmayacak. Çünkü hiçbir zaman Türk topraklarına Komünist bir Kürdistankurulmayacak, hiçbir zaman Kürt kardeşlerimiz bizden koparılamayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder