11 Ekim 2015 Pazar

Ahmet Balcı kardeşimin "Mehdi beklenmez" yanılgısına cevap-2


Ahmet Balcı kardeşimin "Mehdi beklenmez" yanılgısına cevap-2
Mehdiyet bazı insanların inkar etmesine rağmen adeta çığ gibi büyüyor.

Değerli kardeşim Ahmet Balcı, Nur Suresi'nin 55. ayetinde Allah müminlerehakimiyet vaad eder, işte bu hakimiyet Mehdiye işarettir. Kur'an’da Mehdiyet üstü kapalı olarak anlatılır. Aşağıda verdiğim kaynağı inceleyebilirsiniz, orada çok detaylı anlatılıyor.
Ayrıca Hz. Mehdi'nin görünüşünden tutun da, çıkış alametlerine kadar peygamberimizin yüzlerce hadisi var. Bu hadisler Şia kaynaklı diyerek yüzlerce hadisi reddemezsiniz. Bakın "Mehdi gelmeyecek diye çırpınacaklar” diyor peygamberimiz. Şu anda birçok hoca çıkıp televizyonlarda “Mehdi gelmeyecek” diye bağırıyor. Bu hadis de gerçekleşiyor günümüzde. Mehdi gelmeyecekse bu telaşınız niye diye sormuyor kimse...
Allah her kavme bir elçi göndermiş, Allah'ın kanunu bu. Ahir zamanın uyarıcısı da, elçisi de Hz. Mehdi'dir ve kıyametten önce gelecek son uyarıcıdır. Hz. Mehdi şu anda mezhep kavgasına düşmüş, kan gölü içinde yüzen Müslümanları birleştirmeye geliyor, bunu Mehdi’den başka başarabilecek kimse yoktur. Hz. Mehdi mezhepleri kaldıracak, hurafeleri temizleyecek ve Müslümanları Ku'ran’a döndürecektir.
Müslümanların zalim idareciye, despot idarecilere sabredip, boyun eğmeleri diye bir şey yok. Müslümanlar Mehdi’yi aramakla yükümlüler, aynı zamanda bu arada sürekli tebliğ yapmakla da yükümlüler. Yoksa oturup bekleme diye birşey yok. Müslümanlar var güçleriyle İslam’ın yayılması için çabalamalılar. Hz. Mehdi çıktığında da ona tabi olmakla yükümlüler.
Hz. Mehdi zuhur ettiğinde benim doğru söylediğimi siz ve sizin gibi düşünenler anlayacaklar. Bu yüzden benim gönlüm rahat. Siz de gönlünüz çok rahat olun sayın Balcı kardeşim, çünkü çok az bir zaman kaldı. Hep birlikte çok heyecan verici olaylara şahit olacağız. Ve dünya kasıp kavrulurken Hz. Mehdi ve Hz. İsa’nın zuhur edip İslam’ı son kez dünyaya hakim etmesine Allah’ın izniyle tanık olacağız.

2 yorum:

  1. Kuran da yok böyle bişey. peygamberin bunu dediğine şahit misiniz- yada kim şahit!!???

    YanıtlaSil