3 Ağustos 2013 Cumartesi

Ahmedinejad: Mehdi gelecek dünyayı İslam yönetecek

Ahmedinejad: Mehdi gelecek dünyayı İslam yönetecek
İran'da Hz. Mehdi için hazır bir ordu tutuluyor.

İran Cumhurbaşkanı MahmudAhmedinejad’tan çok önemli bir açıklama geldi, İsrail aleyhindeki açıklamalarıyla dünyanın tepkisini çeken Ahmedinejad, Mehdi’nin yakında döneceğini ve "evrensel bir ideoloji olan" İslam’ın da dünyayı yöneteceğini söyledi. ABD basınına yansıdığına göre, çeşitli ülkelerden bir grup teoloji öğrencisi önünde konuşan Ahmedinecad, "dünyayı adalete götüren evrensel bir ideoloji" olan İslam’ın, coğrafik kısıtlamalarla, etnik gruplarla ya da uluslar ile sınırlı olmadığını ifade etti. 
Mahmud Ahmedinecad, "İslam’ın, dünyayı yönetmeye hazır olduğunu söylemekten çekinmeyelim" diye konuştu ve Şiiler’in mesihi Mehdi’nin dönüşünün uzak olmadığını, Müslümanlar’ın buna hazırlanması gerektiğini de belirtti. Ahmedinecad, Mehdi’nin, dönüşünde, kaos ve yolsuzluk ile dolu dünyaya adalet getireceğini söyledi. 
İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad’ın Hz. Mehdi aşığı olduğunu bilmeyen yok, bakın kendisi Fox TV’ye verdiği röportajda Hz. Mehdi’yi özlemle beklediğini nasıl anlatıyor, Hz. Mehdi’nin dünya çapında adalet ve kardeşlik sembolü olacağını nasıl söylüyor, bu linkten izleyebilirsiniz: 
Videoda gördüğünüz gibi Ahmedinejad, Hz. Mehdi’nin akılla, bilimle ve kültürle hâkim olacağını, o geldiğinde bütün savaşların sona ereceğini söylüyor. Böylece tüm dünyayı kana bulayan savaşlar sona erecek, dolayısıyla da Ateist Siyonistlerin tüm dünyayı kasıp kavuracak Armagedon savaşı da kursaklarında kalacak. 
Kıyametin kopması için zamanda sadece bir günden başka vakit kalmamış da olsa Allah benim Ehl-i Beyt'imden bir zatı gönderecek yeryüzü zulümle dolduğu gibi, O YERYÜZÜNÜ ADALETLE DOLDURACAK. 1 
Zulüm ve fıskla dolu olan DÜNYA, O (HZ. MEHDİ (A.S)) GELDİKTEN SONRA ADALETLE DOLUP TAŞACAKTIR.  
Kaynak: 
1. (Sünen-i Ebu Davud, 5/92) 
2. (El Kavlu'l Muhtasar Fi Alamatil Mehdiyy-il Muntazar, s. 20) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder