31 Ağustos 2014 Pazar

Irak'ta yaşanacaklar ve Işid hadislerde nasıl bildirilmişti -2


Irak'ta yaşanacaklar ve Işid hadislerde nasıl bildirilmişti -2
Ortadoğudaki gerginliği bitirecek olan Hz. Mehdi'dir.

Dün başladığım yazıma bugün de devam etmek istiyorum. Ne diyor peygamberimiz hadisinde “Üç alametin ardından imam kaim (Mehdi a.s)’ın çıkışını bekleyin. “Kendisine sordular: “Bu alametler nelerdir?” “Suriye’lilerin karşılıklı anlaşmazlıklarıi Horosan’dan siyah bayrakların çıkması ve Ramazan ayında korku.”
Tüm dünyanın gözlerinin önünde peygamberimizin hadisleri işte böyle tek tek gerçekleşiyor. Bakın peygamberimiz Irak’ta yaşanacak olaylar ve Işid hakkında hadislerinde nasıl bilgi veriyor:
1. Çok hızlı netice alacaklar:
Onlar o durumda iken Horasan taraflarından bayraklar gelecek, ONLAR SÜRATLE HAREKET EDECEKLER. (Gaybet-i Numani, sf. 327)
Oradan bir ordu ile geri dönüp Kufe’yi ve Basra’yı BİR GECEDE ELİNE GEÇİRECEK… (Kitab El Haft El Şerif, s.174)
2. Girdikleri şehirler adeta kendilerine taktim edilecek:
Kendilerine bu verilmediğinde savaşarak zafer kazanacak ve İSTEDİKLERİ KENDİLERİNE TAKDİM EDİLECEKTİR. (Meclisî, Bihârü’l-Envâr, c.51, s.87)
 3. Saçları ve sakalları uzun olacak:
Onun (siyah bayraklıların kumandanı) ASKERLERİNİN SAÇLARI VE BIYIKLARI ÇOK UZUN OLACAK, elbiseleri siyahtır ve ONLAR KARA BAYRAKLARIN ADAMIDIRLAR.  (Gaybeti Numani, sf. 303)
Işid 3
4. Toplu kıyım yapacaklar:
Allah taş kalpli ve soyu belli olmayan birini gönderecek ve zaferler onunla olacak… ONLARI (kendilerine karşı gelenleri) HİÇBİR FARK GÖZETMEKSİZİN TOPLUCA ÖLDÜRECEKLERDİR. (Gaybeti Numani, sf. 303)
Işid 1
 5. Kufe’ye doğru ilerleyecekler:
Horasan’dan çıkan SİYAH BAYRAKLILAR KÜFE’YE İNER… (Celâleddin Suyuti’nin Tasnifinden Hadisler, Ahir Zamân Mehdisinin Alametleri, s.61, hadis no: 7.12)
6. Kudüs’ü hedef alacaklar:
Horasan’dan SİYAH BAYRAKLILAR ÇIKAR VE İLYA’YA (KUDÜS’E) BAYRAKLARINI DİKENE KADAR, onları kimse durduramaz. (Celâleddin Suyuti’nin Tasnifinden Hadisler, Ahir Zamân Mehdisinin Alametleri, s.61, hadis no: 7.3)
7. Şiddetin ve çatışmaların artması sebebiyle insanlar Mehdi’nin çıkmasını talep edecekler:
Büyük bir savaş olur. Neticede siyah bayraklılar galip gelir. Süfyani kuvvetleri kaçar. İŞTE O ZAMAN İNSANLAR MEHDİ’Yİ TEMENNİ EDERLER VE ARARLAR. (Celâleddin Suyuti’nin Tasnifinden Hadisler, Ahir Zamân Mehdisinin Alametleri, s.61, hadis no: 7.26)

Işid 2
8. Siyah bayraklılar sonunda Hz.Mehdi’ye tabi olacaklar:
ve MEHDİ’NİN İTAATINA GİRERLER. (İmam-ı Suyûtî)
Fakat bunu kabul etmeyip EHL-İ BEYT’İMDEN (BENİM SOYUMDAN) OLAN MEHDİ (AS)’A VERECEKLERDİR… (Meclisî, Bihârü’l-envâr, c.51, s.87)
9. Mehdi devrinde savaşlar tamamen son bulacak, tek damla kan akıtılmayacak:
Mehdi’nin en önemli özelliklerinden beri asla kan akıtmamasıdır. Kan akıtan, savaşan, zulmeden Mehdi değildir. Bu tip sahte Mehdiler yenilgiye mahkûmdur.
Işid 4
(Mehdi’nin) Adaleti o denli olur ki, UYKUDA OLAN BİR KİMSE DAHİ UYANDIRILMAZ VE BİR DAMLA KAN BİLE AKITILMAZ. (Meclisî, Bihârü’l-envâr, c.51, s.87)
HARP (ERBABI) AĞIRLIKLARINI (YANİ SİLAH VE SAİREYİ) BIRAKIR. Hiçbir kimse arasında bir düşmanlık kalmayacaktır. Ve bütün düşmanlıklar, boğuşmalar, hasetleşmeler muhakkak kaybolup gidecektir. (İmam Şarani, Ölüm-Kıyamet-Ahiret Ve Ahir Zaman Alametleri, s. 496)
Işid 5
Peygamberimizin Irak ile ve Işid ile ilgili bildirdiği bu hadisler çok büyük bir mucize ile ard arda gerçekleşiyor. En sonunda şu anda Irak’ta kan döken Işid’in Hz. Mehdi’ye bağlandığını da göreceğiz. Bu hadisler Hz. Mehdi’nin ve Hz. İsa’nın zuhurunun çok yakın olduğunu bizlere gösteriyor. Hiçbir İslam âlimi şu anda bu büyük müjdeyi insanlara vermiyor, gerçekleşen hadisleri gizliyorlar. Ben ise tüm İslam âlemine Hz. Mehdi’nin zuhurunun yakın olduğunu müjdeliyorum. Hepimizi çok güzel, aydınlık, bereket dolu günler bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder