15 Eylül 2013 Pazar

David Coppedge isimli bilim adamı evrimi reddettiği için NASA'dan atıldı!


David Coppedge isimli bilim adamı evrimi reddettiği için NASA'dan atıldı!
Evrim teorisi bilimsel delillerle değil, zorla insanlara kabul ettirilmeye çalışılıyor.

Darwinizm bilim adamlarının söylediği gibi gerçek bilimle değil, kanıtlanmış delillerle değil dayatma ile insanlara kabul ettirilmeye çalışılıyor. Birçok ülke okullarında evrim teorisini adeta gizli belirlenmiş bir yasaya dayanarak okuturken yaratılıştan bahsetmek bile suç sayılıyor. Avrupa, Amerika ve birçok ülkede evrim teorisine inanmayan bir bilim adamıüniversitede hocalık yapamıyor. Yaratılışa inandığını söylerse hemen üniversiteden uzaklaştırılıyor. Darwinist diktatörlüğün son örneği Nasa’da yaşandı:
David Coppedge isimli bilim adamı evreni üstün bir gücün yaratmış olması gerektiğini, çünkü yaşamın evrimle oluşamayacak kadar karmaşık olduğunu ifade ettiği için 15 yıldır çalıştığı NASA'daki görevine son verildi.
Satürn ve Satürn'ün çok sayıda uydusunun keşfedilmesi konusunda yürütülen görevde ekip lideri olan David Coppedge, iş arkadaşlarıyla evrimin geçersizliği üzerine yaptığı konuşmalar ve bu konuyla ilgili dağıttığı DVD'ler nedeniyle kendisine ayrım yapıldığını söylüyor.
Seattle Discovery Enstitüsü’ndeki Bilim ve Kültür Merkezi’nin yardımcı direktörü John West, “Bu bir sürecin parçası. Darwin’in fikirlerine karşı olan kişilere yönelik bir savaş var ve bunu uzun yıllardan beri görmekteyiz. Oysa herkes inancında ve konuşmalarında özgür olmalı.” diyor.
Bu örnek Darwinist diktatörlüğün nasıl dünya çapında etkili olduğunun görülmesi açısından önem taşıyor. Söylediğim gibi evrim teorisini savunanlar yaratılışın delilleri karşısında evrimin çökmesini dayatma ile yok etmeye çalışıyorlar. Gördüğünüz gibi ortada düşünce özgürlüğü, fikirlerini ifade etme, çağdaş düşünce, bilimsel deliller diye bir şey yok, sadece çökmüş bir teoriyi kurtarma adına yoğun bir baskı var. Üniversitede çalışan bilim adamlarının çoğu bu üzerlerindeki yoğun baskı yüzünden evrim teorisinin çöktüğünü açıklayamıyorlar. Çünkü en ufak bir şey söylerlerse işlerinden olacaklarını biliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder