15 Eylül 2013 Pazar

Evrimcilerin propoganda yöntemleri 1- Kayıp halka bulundu iddiası!


Evrimcilerin propoganda yöntemleri 1- Kayıp halka bulundu iddiası!
Ardi ve Ida iddiaları basına böyle yansıdı, daha sonra da evrimciler tarafından geri alındı.

Evrimi çökerten deliller yazı dizime bir de evrimcilerin propoganda yöntemlerini eklemeye karar verdim. Bu yazı dizimde evrimcilerin insanları evrim teorisine inandırmak adına hangi yöntemleri izlediklerine şahit olacaksınız. Kayıp ara fosiliddiaları, insanın atası bulundu iddiaları, atamız buymuş iddialarının nasıl geçersiz olduğunu, evrimcilerin kısa bir süre sonra nasıl ortaya attıkları bu ilginç tezleri utanarak geri aldıklarını göreceksiniz. Bugün “kayıp halka bulundu!” manşeti ile başlıyoruz.
Evrimci propagandanın temelinde, geçersiz bir iddianın sürekli olarak tekrarı vardır. Bu uyduruk iddia sürekli ve belli tekrarlarla söylendikçe, bilim adamları, dünyaca tanınmış dergiler ve gazeteler bu iddiaya ortak çıktıkça bir kısım bilgisiz insanlar buna inanmaya başlamıştır. İşte evrim teorisinin üreyip genişlediği ortam böyle bir ortamdır.
İşte bu propaganda yöntemi nedeniyle insanlar yıllardır aynı hikayeyi duyarlar: "Kayıp halka bulundu", "eksik halkaya ulaşıldı", "halka tamamlandı!"... Evrimin yıllardır bir türlü bulunamayan bu hayali kayıp halkası ile ilgili başlıklar artık bütün dünya için oldukça tanıdıktır. Çünkü evrimciler uyuşturucu etki yapan bu ilacı insanlara belli dozlarda sürekli olarak verirler. Tekrarın amacı budur.
Evrim teorisinin geçersizliği gösterildiğinde, kayıp halka diye bir şey olmadığı insanlara duyurulduğunda ise, evrimci çevrede bir panik havası başlar. İşte o zaman, basın yoluyla yapılan bu tekrar politikasının dozu artırılır. Böyle bir durumda evrimciler, ya sansasyonel bir iddia ile ortaya çıkar ya da hayali kayıp halka haberlerini yoğunlaştırırlar. İlacın dozu bir anda artırılır. Büyünün etkisinin ortadan kalkmaması için sahte ne varsa gündeme getirilir. Soyu tükenmiş canlı fosillerini bu sahte propaganda için kullanırlar. Evrimci bilim adamları devreye girer, TV programları, evrimci dergiler, belgeseller yoluyla bu haberler elden geldiğince desteklenir.
Örneğin Ida, bu paniğin etkisiyle ortaya atılmış son derece şaşırtıcı bir iddiadır. Bir lemur fosilinin alınıp pervasızca insanın atası olarak bütün dünyaya ilan edilebilmesi gerçekten şok edici bir olaydır. Bu fosilin, utanç verici bir propaganda ile dünyanın sekizinci harikası gibi sahte sloganlarla insanlığa tanıtılması ve hakkında yapılan kapsamlı yaygara evrimcilerin yaşadıkları sıkıntının ve çaresizliğin ilanı olmuştur. Pek çok evrimci, söz konusu yaygaradan ne kadar utandıklarını açıkça dile getirmek zorunda kalmış ve bu sahte propagandanın hemen ardından Ida'nın yalnızca bir lemur olduğu açıklanıp, özür dilenerek iddialar geri alınmıştır.
Ida tek örnek değildir. Evrim teorisinin yıkılışının dehşetli etkisi nedeniyle bu tür sansasyonlar son dönemlerde yoğun hale gelmiştir. Ida'nın ardından Ardi de aynı çaresizliğin sonucunda üretilmiş ve bir maymun fosili insanın atası ilan edilmiştir. Fakat sansasyon uzun sürmemiş, onun da yalnızca bir maymun olduğu açıklanarak iddialar geri çekilmiştir.
İddialar sürekli geri alınır, bundan sonra da alınacaktır. Çünkü hayali "kayıp halka bulundu" haberlerinin tümü gerçek dışıdır. Şu ana kadar 300 milyondan fazla fosil çıkarılmıştır, bunlardan tek bir tanesi bile ara fosil değildir. Şu ana kadar yapılan çağrılara, davetlere rağmen, tek bir evrimci, tek bir tane bile ara fosil getirememiştir. Evrimcilerin dayandığı bu en yoğun propaganda yöntemi deşifre edildikçe, evrimcilerin morali iyice bozulmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder