15 Eylül 2013 Pazar

İngiliz Telegraph gazetesine cevap: Hz. Mehdi’nin olduğu yerde deprem olmaz!

İngiliz Telegraph gazetesine cevap: Hz. Mehdi’nin olduğu yerde deprem olmaz!
İngilizler İstanbul'da 2017 yılında deprem olacak diye yaygara çıkarıyorlar ama bu iddiaları doğru değil.












İngilizler Telegraph gazetesinde “9 Mart 2017 yılında İstanbul’da depremolacak, 35 bin kişi ölecek” diye yazmışlar. Depremlerin ahir zamanda artacağıhadislerde zaten bildiriliyor ve bunun gerçekleştiğini de görüyoruz. Ama İstanbul hadislerde Hz. Mehdi’nin kutsal emanetlerle çıkacağı yer olarak bildiriliyor. Dolayısıyla Hz. Mehdi’nin olduğu yerde deprem olmaz.
İstanbul’da deprem olmayacak ama manevi deprem olacak, Mehdiyet depremi olacak. Türk-İslam Birliği depremi olacak. Kimse derdine düşmesin, İstanbul’a hiçbir şey olmaz. Mehdi’nin olduğu yerde hiçbir şey olmaz İstanbul’a. 2017 geldiğinde o gazete kupürünü onlara gösteririz. Yılladır zaten insanları “deprem olacak” diye oyalıyorlar. Öyle bir şey yok. Ama şu an konuşmayı kestiler artık. Depremci dede sustu,  o Kızılderili bilim adamı her gün televizyona çıkıp “şu gün şu saat deprem olacak.” diye anlatıyordu, neyse ki toptan bu yaygaralar kesildi. Şimdi de yurtdışından basından böyle bir haber yapmışlar. Bakın, bir daha altını çizerek söylüyorum, Kuran ayetine göre de böyledir; tebliğ yapılan bir yerde, hakkın açıklandığı bir yerde, Mehdi’nin olduğu bir yerde deprem olmaz. Başka yerde olur mu? Olur. Ama İstanbul’da deprem olmaz.
Hz. İbni Amrdan rivayet edilmiştir: Peygamberimiz (sav) buyurdu ki: Ey Ümmet! Altı şey vardır ki; onlar olmadan kıyamet kopmaz (altıncısı) medinenin (şehrin)fethi.,
-Denildi ki : Hangi medine? (Hangi şehir?)
-Buyurdu ki: Konstantiniyye.
Bu Konstantiniyyenin Hz. Mehdi (a.s.) tarafından yapılacak fethidir. (Muhammed B. Resul El Hüseyin El Berzenci,Kıyamet Alametleri, s. 204 - Ramuz-el Ehadis, s. 296)
Depremler bu yüzyılda neden artıyor:Video

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder