25 Eylül 2013 Çarşamba

İşte PKK’nın kurmak istediği Komünist Kürdistan Devleti!

İşte PKK’nın kurmak istediği Komünist Kürdistan Devleti!
PKK resimdeki Komünist Kürdistan devletini kurmak için çabalıyor ama bunu başaramayacaklar.

Yazımda PKK’nın kurmak istediği KomünistKürdistan devletinin resmini görüyorsunuz.Teröristler Türkiye’nin doğu illerini, İran’ın bir kısmını, Suriye’nin bir kısmını, Irak’ın bir kısmını içine alan Komünist, Stalinist sahte Kürdistan kurmak için çabalıyorlar. Bunun içinde hem Suriye, hem Irak devrede. Bunları destekleyen çok büyük bir yapılanma var. İran’da, Amerika’da PKK’ya destek veriyor. Onun için biz topyekün millet olarak birbirimize kenetlenmeliyiz ve hep birlikte hareket etmeliyiz. Türkiye adeta yeni bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Atatürk’le yapılan Kurtuluş Savaşı’nın ikincisi bu. Atatürk’ün kurduğu Türk devletini ve Türk milletini yok etmeye çalışıyorlar.
Bu gösterdiğim harita hain planlarının yalnızca birinci safhası. İkinci safhasında kuzey ve güneyi de tamamen alacaklar. Kuzey’de Karadeniz’e kadar ulaşmak istiyorlar. İran’ın daha içlerine girmek, Azarbeycan’ı da komünist yapmak istiyorlar. Dolayısıyla herkesin işinde gücünde değil de, Türk milletinin milli bir uyanış içinde olması gerekiyor. Anti komünist, anti materyalist, anti Leninist, bilimsel, çok kapsamlı devletin çalışma yapması gerekiyor. Bu çalışmanın çok geniş çaplı yapılması gerekiyor. Aksi taktirde PKK ile anlaşma yapma siyaseti oyalama siyasetidir. Boşa zaman geçirmedir. Komünist adam asla silahını bırakmaz. Bunu bilmiyor mu bunlar? Komünist Çin, Küba silah bıraktı mı? Asla bırakmazlar. PKK bölgede Kürt komünist devletini kurduğuna inanıyor. Liderleri var, partileri var, hiçbir şekilde de vazgeçme niyetinde değiller. O yüzden bir gün silah bırakırlar diye düşünmek de acz içindeki bir düşünce olur ve makul olmaz.
Dolayısıyla komünist zihniyetle beyni yıkanmış teröristleri dağa çıkmadan önce, bu geniş çaplı komünist eğitimi almadan önce anti komünist, anti materyalist olarak eğitmek, devlete ve millete bağlı bir toplum meydana getirmek gerekiyor. Yoksa aksi taktirde PKK ‘yı yenmek mümkün değildir. Komünist Kürt devleti kurmak adına herşeyi göze alıp dağa çıkan adamı işle, aşla, sıcak bir yuva vaadiyle, uzlaşma telkinleriyle kandırmak da mümkün değildir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder