11 Eylül 2013 Çarşamba

Celal Şengör’ün Kanal B’de savunduğu evrim teorisine bilimsel cevaplar

Celal Şengör’ün Kanal B’de savunduğu evrim teorisine bilimsel cevaplar
Celal Şengör 21. yüzyılda çoktan evrimciler tarafından itiraf edilmiş konuları delil diye sunmaya çalışıyor.

Celal Şengör, kendisi bildiğiniz gibi ünlü bir Profesör, Türkiye’de oldukça ses getiren açıklamaları var ama bilimsel yönde değil! Konumuz bu olmadığı için bundan bahsetmek istemiyorum. Asıl yazmak istediğim konu geçen gün Celal Şengör’ünKanal B’de katıldığı programdı. Eminim benim gibi birçok kişi Celal Şengör’ün neden bilim dünyası tarafından çoktan geri alınmış, geçersizliği ispatlanmış konulara hala bilimsel gerçekmiş gibi sunmaya çalışmasıydı. Zaten daha çok bilimsel deliller yerine Darwin’in özel yaşamından, ona ne kadar hayran olduğundan bahsetti kendisi.
Celal Şengör bu programda evrim teorisine tek bir bilimsel delil getiremedi. Yaratılışçıların yıllardır ısrarla sormalarına rağmen tek bir ara form gösteremedi. Sadece “evrimi ispat eden çok faza fosil var” demekle yetindi. O zaman getirsenize bir tane güzel kardeşim! Neden getirip programda sergilemiyorsunuz? “İşte bu ara geçiş formudur, bu canlı sürüngenden kuşa dönüşmeye çalışırken fosilleşmiştir” deyin! Ama tabii Celal Şengör böyle bir şey söyleyemedi, çünkü böyle bir fosil yok. Bakıyoruz milyonlarca yıl önce yaşayan balıkla günümüzde yaşayan balık, kurbağa, at, arslan, köpek, kuş, maymun, sürüngen, hepsinde en ufak bir değişiklik olmamış, tıpatıp aynı kalmışlar. Zaten Darwin’de teorisine gelecek en büyük itirazın bu olacağını itiraf etmişti.
Celal Şengör’ün dünya çapında çökmüş olan evrim teorisini kurtarma adına anlattıklarının hepsinin bilimsel cevapları var. Aşağıda sizler için video siteme eklediğim programı izlemenizi tavsiye ediyorum, bu programda evrimcilerin bilimsel delil diye sundukları konuların geçersiz olduğu anlatılıyor.   Artık halk evrim teorisinin geçersizliği konusunda son derece bilinçli, yaratılışı ispat eden delillerin de farkında. Buyrun izleyin:
Bölüm I:
Bölüm II:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder