11 Eylül 2013 Çarşamba

İşte evrimcilerin düzenlediği konferans, Video

İşte evrimcilerin düzenlediği konferans, Video
Evrimcilere tavsiye: Yaratılışçıların neler yaptıklarını anlatmayın, getirebiliyorsanız bilimsel delil getirin.

Evrimciler birkaç gün önce toplanıp “Evrimi Nasıl Savunmalıyız” konferansı düzenlediler. Doğrusu evrim teorisini kurtarma operasyonuyaratılışçıların dünya çapında yaptıkları faaliyetlerin karşısında adeta bir ağlama duvarına dönüştü. Konferansa katılanÇağatay Tarhananlatıyor: “Yaratılışçılar bedava, bu kadar para harcayıp, sokakta geçen insanlara bedava broşür dağıtıyorlarsa meydan boş değil, biz de bunların karşısına çıkacağız! Yaratılışçılar Darwinizm ve Materyalizme nefes aldırmadan mücadele etmeliyiz diyorlar. Bu kadar kararlılar. Biz de boş durmayacağız!” Bakın Çağatay Tarhan ve Zelal Durmuş konferansta nasıl konuşuyor:
Şimdi konuşmalara dikkat ederseniz hep yaratılışçıların yaptığı faaliyetlerden, onları önlemekten, okullara sokmamaktan, çocukları yaratılış fikrinden kaçırmaktan, velilerin konuya müdahale etmesinden bahsediliyor. Nerede burada demokrat yaklaşım, nerede burada fikir özgürlüğü? Peki yaratılışçılar ne diyor? “Evrim teorisi ve yaratılış aynı ayna okutulsun, öğrenci kendi seçimini yapsın” diyorlar. “Evrimcilerin engelleyelim, ders kitaplarından kaldıralım! Onları okullara sokmayalım!” demiyorlar. Çünkü bir korkuları yok. Çünkü evrimi bilimsel metotlarla çökertiyorlar, safsatalarla değil.
Konferansta konuşan konuşmacılar yaratışçıların dünya çapında evrim teorisini bitirdiklerini, yaratılışı ispat eden fosil sergileri düzenlediklerini anlatacaklarına evrim teorisini bilimsel olarak ispatlasalardı ya. Mesela bir proteinin nasıl tesadüfen oluşamayacağını açıklasalardı. 40 organelden oluşan gözün nasıl tesadüfen,mutasyonlarla meydana gelemeyeceğini açıklasalardı. Yaratılışçılar sürekli evrimi çökerten fosil sergileri düzenliyorlar diyeceklerine evrim teorisini destekleyen tek bir fosil gösterselerdi, inanın daha bilimsel olurdu. Böyle yaratılışçıları engelleyelim, yanımıza yaklaştırmayalım, okullara sokmayalım demek bilimsellikten tamamen uzaklaşmaktır. Evrim teorisinin dünya çapında çökmesinin nedeni yaratılışçıların bunu bilimsel delillerle yapmış olmalarıdır. Emin olun onlar da “evrimciler gibi sadece evrim teorisi yasaklansın, evrim okutulmasın ama bir delil gösteremiyoruz” deselerdi, o zaman bu kadar etkili olmaları mümkün değildi. Bilimsel deliller yüzünden Yaratılış Atlası Fransa’yı ve tüm Avrupa’yı darmadağın etti, o yüzden Avrupalılar “gökten adeta bomba yağıyor!” diye tepki gösterdiler ve sonra derin bir sessizliğe gömüldüler.
Konferansa katılan bir arkadaş “evrim teorisine katılıyorum ama gülmekten!” diye yazmış twittera. Denize düşen ayıların balinaya dönüştüğünü iddia eden,
- Dinozorların zaten kanatlı olan sinekleri kovalarken evrimle kanatlandığını iddia eden,
- Keçilerin yaprak yerken zürafaya dönüştüğünü iddia eden,
- İlk canlılığı zaten c...anlı olan hücreden yola çıkarak açıklamaya çalışan,
- Mutasyonların faydalı olduğunu iddia eden,
- Ve tüm bu iddialarına bir tane bile delil getiremeyen

Evrim teorisine biz de katılıyoruz, Ama gülmekten! 
Daha söylenecek bir söz yok, evrimcilerin son çırpınışları bunlar…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder