2 Eylül 2013 Pazartesi

Tüm dünyanın kurtarıcısı Hz. Mehdi hakkında çok ilginç detaylar...

Tüm dünyanın kurtarıcısı Hz. Mehdi hakkında çok ilginç detaylar...
Milyonlarca kişiye karşı, Hz. Mehdi bir avuç insanla mücadele edecek.

Bugün sizlerle bu yüzyılda hepimizin göreceği, hepimizin çok büyük bir coşkuyla, aşkla, şevkle yürekten seveceği Hz. Mehdi’den bahsetmek ve onun bilinmeyen yönlerini, hiç konuşululmayan özelliklerini paylaşmak istiyorum. Öyle bir yüzyıldayız ki aslında Hz. Mehdi hem çok aleni bir şekilde ortada, hem de tam anlamıyla gizlenmiş durumda. İman gözüyle bakan kalpler tüm olayların Hz. Mehdi’ye işaret ettiğine, dönüp dolaşıp ona bağlandığına şahit olabiliyorlar. Hz. Mehdi öyle bir insan ki nur onda, akıl onda, şefkat, merhamet, adalet, insan sevgisi onda. O tüm insanların imanını kurtarmak adına tüm hayatını mücadeleye adıyor, olmadık işkenceler görmesine, tehditler almasına rağmen asla yolundan vaz geçmiyor. İşte Hz. Mehdi ile ilgili ilginç detaylar:
Mesela halktan bir insan dışarı çıkar. Güneş onu ısıtır, Güneş onu aydınlatır. Ama o, Güneş’in vasfını bilmez; Güneş’in çapını, nerede olduğunu, neden oluştuğunu bilmez. MEHDİYET DE ÖYLEDİR; İNSANLARI ISITIR, AYDINLATIR, AMA ADAM KAYNAĞINI BİLMEZ.
Hz. İsa Mesih (as) zaten bütün dünyayı Müslüman yapmakla görevlidir, inşaAllah. Ama HZ. MEHDİ ÖYLE BİR ORTAM HAZIRLAYACAK Kİ HZ. İSA HAZIR EVE GİRECEK ADETA. Mobilyası döşenmiş, mutfağı hazır, her şeyi hazır; Hz. İsa Mesih (as) sadece evi kullanıma açacak. Mehdiyet’e çok büyük iş düşüyor, Müslümanlara çok büyük iş düşüyor.
DECCAL KAFASI PARÇALAYICIDIR, HZ. MEHDİ İSE BİRLEŞTİRİCİDİR.Deccal, güzelliği yok eder, Hz. Mehdi güzelliği getirir. Deccal kanı getirir, Hz. Mehdi kanı durdurur. Deccal estetiği, sanatı yok eder. Hz. Mehdi (as), estetiği, sanatı getirir. HER ŞEY TERSİNEDİR DECCALİYETTE.
Kan akıtan kişinin Hz. Mehdi olmadığını anlarız.Kan akıtmaya teşvik ediyorsa da Hz. Mehdi değildir. HZ. MEHDİ, ZAMANLA ALLAH’IN HÜKMÜNÜ DEĞİŞTİREMEZ, PEYGAMBERİMİZ’İN ONA VERDİĞİ TALİMATI DEĞİŞTİREMEZ. “Kan akıtmayacak” dedi mi, kan akıtmayacaktır, aması olmaz.
Mehdiyetin de süresi kırk yıldır.Deccalin süresi kırk yıldır. KIRK, ÖNEMLİ BİR SAYIDIR. Olgunluk yaşı kırktır. Peygamberlere peygamberlik gelirken kırk yaşlarında gelir.
Hz. Mehdi (as) denilen kişi, bu Kuran ayetlerini hakkıyla, tam hakkıyla uygulayan kişinin adıdır.
HZ. İSA ÇIKTIĞINDA, İNSANLAR BU YÜZYILDA İLK DEFA PEYGAMBER GÖRECEKLER. Hz. İsa'nın yüzü çok kibar ve güzeldir. Büyük mücadeleyi Hz. Mehdi yapacak, Hz. İsa son darbeyi indirecektir.
Hz. Mehdi ve talebeleri hakkında OLMADIK İFTİRALAR ÇIKACAK. Hz. Mehdi talebelerini YARDIMSIZ BIRAKMAK İSTEYENLER OLACAK.
İstanbul daha dünya yaratılmadan, Hz. Mehdi için var edilmişti. İstanbul keyif, zevk yapsınlar diye değil, HZ. MEHDİ İÇİN FETHEDİLDİ.
Hz. Mehdi İstanbul'da çıkacağı için Allah tarihte İstanbul’un fethini nasip etmiştir. İstanbul'un tüm camileri Hz. Mehdi için hazırlanmıştır. DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEHRİ İSTANBUL, HZ. MEHDİ İÇİN HAZIRLANIYOR.
HZ. İSA GELDİĞİNDE HIRİSTİYANLAR MÜSLÜMAN OLACAK.Hz. İsa'yı gördüklerinde gerçek İsa'ya bağlanmış olacaklar. Hz. İsa kimseyi zorla Müslüman yapmayacak. Hz. Mehdi ile birlikte tüm dünyaya İslam’ı hakim edecekler. ALLAH'IN HÜKMÜ AÇIKTIR; DİNDE ZORLAMA YOKTUR.
İSLAM DÜNYAYA GÜLER YÜZLE, SEVGİYLE, BARIŞLA, KARDEŞLİKLE HAKİM OLACAK.Damla kan akmayacak. Bütün silahlar kaldırılacak. Bütün silah sanayi kaldırılacak. Dünyaya huzur, güvenlik ve barış hakim olacak... DÜNYA HUZUR ÜLKESİ OLACAK. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder