10 Nisan 2014 Perşembe

Bakın evrimciler evrim teorisi hakkında nasıl itiraflarda bulunuyorlar


Bakın evrimciler evrim teorisi hakkında nasıl itiraflarda bulunuyorlar
Materyalist ideolojileri uğruna evrim teorisinin savunuculuğunu yapan bilim adamlarının evrim teorisi hakkında itiraflarına isterseniz hep birlikte bakalım:
1.Darwinistler: ''İtiraf Ediyoruz, Ida Ara FosilDeğil, Tam Ve Mükemmel Bir Canlı!'':
Hatırlanacağı gibi, Mayıs 2009 tarihinde Darwinistler Ida isimli fosili insanın sözde atası olarak tanıtmaya çalışmışlardı. Aynı anda birçok medya kuruluşu tarafından geniş bir spekülasyonla insanın sözde atası olarak tanıtılmaya çalışılan bu fosilin aslında bir lemur’a ait olduğunu ise hemen açıklamış ve bu spekülasyonlara derhal son vermiştik.Böylece bazı Darwinist çevreler tarafından düzenlenmiş “Ida şovu” derhal son bulmuştu. Çünkü gerçek bilim gözüyle bakan herhangi biri hemen şunu görecekti: Ida, yapılan spekülasyonların aksine, 47 milyon yıl önce mükemmel şekilde varlığını sürdürmüş kusursuz bir canlıdır. %95’i korunmuş olan dolayısıyla yaklaşık tüm detayları incelenebilen bu fosilde, ARA FORM ÖZELLİĞİ GÖSTEREN TEK BİR TANE BİLE YAPI BULUNMAMAKTADIR. Bu olağanüstü bulgu, YARATILIŞ GERÇEĞİNİN BİR DELİLİDİR.
2. W. Press'in (Astrofizikçi) Evrendeki Düzenin Tesadüflerle Oluşamayacağı Hakkındaki İtirafı:
(Naturedergisindeki bir makalesinden)
Evrende, akıllı yaşamın gelişmesini destekleyen büyük bir tasarım bulunmaktadır. W. Press, "A Place for Teleology?", Nature, vol. 320, 1986, s. 315
3. Paul Davies'in Evrendeki Düzenin Tesadüflerle Oluşamayacağı Hakkındaki İtirafları:
Hesaplamalar evrenin genişleme hızının çok kritik bir noktada seyrettiğini göstermektedir. Eğer evren biraz bile daha yavaş genişlese çekim gücü nedeniyle içine çökecek, biraz daha hızlı genişlese kozmik materyal tamamen dağılıp gidecekti. Bu iki felaket arasındaki dengenin ne kadar "iyi hesaplanmış" olduğu sorusunun cevabı çok ilginçtir. Eğer patlama hızının belirli hale geldiği zamanda, bu hız gerçek hızından sadece 1/1018 kadar bile farklılaşsaydı, bu gerekli dengeyi yok etmeye yetecekti. Dolayısıyla evrenin patlama hızı inanılmayacak kadar hassas bir kesinlikle belirlenmiştir. Bu nedenle Big Bang herhangi bir patlama değil, her yönüyle çok iyi hesaplanmış ve düzenlenmiş bir oluşumdur. (Paul Davies, Superforce: The Search for a Grand Unified Theory of Nature, 1984, s. 184)
Fizik kanunları çok üstün bir dehanın ürünü gibi görünüyor… Evrenin bir amacı olmalı.(Davies, P. 1984. Superforce: The Search for a Grand Unified Theory of Nature. (New York: Simon & Schuster, 1984), s. 243)
4. Stephen W. Hawking'in Evrenin bir Başlangıcı Olduğu ile İlgili İtirafı:
Neden evren zamanın bir ucunda, geçmiş diye adlandırdığımız bir ucunda yüksek bir düzen durumu içinde olmalıdır? Neden bütün zamanlar boyunca tamamen bir düzensizlik içinde değildir? Düzensizlik içinde olması çok daha mümkün görülebilir. Ve neden düzensizliğin arttığı zamanın yönü neden evrenin genişleme yönü ile aynıdır? Bir muhtemel görüş Yaratıcının evrenin genişleme evresi için başlangıcında yumuşak ve düzenli bir durum seçmiş olmasıdır. Neden böyle olduğunu anlamaya çalışmamalıyız veya nedenlerini sormamalıyız, çünkü evren Yaratıcının yaratması ile başlamıştır. Aslında evrenin bütün tarihinin Yaratıcı tarafından yaratıldığı söylenebilir. Görülmektedir ki, evren çok düzenli, belirlenmiş kanunlara göre gelişmektedir. (Stephen W. Hawking, "The Direction of Time", New Scientist, vol. 115, 9 Temmuz 1987, s.47
Evrimcilerin daha böyle yüzlerce itirafı var, aslında işin gerçeği onlar da artık 21. yüzyılda bu safsataya inanmıyorlar. Bazıları bu gerçeği itiraf ediyor, bazıları ise kariyerlerini, kürsülerini, çevrelerini kaybetmemek uğruna hiç seslerini çıkarmıyorlar. Ama şu çok önemli bir gerçek ki, artık evrimcilerin sesi yaratılışçıların karşısında pek çıkmıyor, eskisi gibi konferans düzenleyemiyor, evrim teorisini halka empoze edemiyorlar. Çünkü yaratılışçılar evrim teorisini bilimle çürüttüler, milyonlarca yıl hiç değişmeyen fosillerle çürüttüler, tek bir ara fosil olmaması ile çürüttüler. Evrimcilere de konuşacak bir konu, evrimi savunacak bir bilimsel delil kalmadı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder