24 Nisan 2014 Perşembe

Evrimciler evrimin mantıksızlığını itiraf ediyorlar…


Evrimciler evrimin mantıksızlığını itiraf ediyorlar…
Darwinizm’in “hayat mücadelesi” dogması ve insanların birer hayvan oldukları yalanı, geçtiğimiz yüzyıl tüm dünyaya yayılmış olan büyük bir fitnedir. Bu içi boş teori 21. yüzyılda bilimin ortaya çıkardığı deliller ile tamamen köşeye sıkıştırılmıştır. İnsana değer vermeyen ve insan hayatını değersizleştiren bu teorinin toplumlara uyarlanması ile korkunç katliamlar yaşanmıştır. Bazı evrimciler iyice ileri giderek zihinsel özürlülerin yiyecek amaçlı veya bilimsel deneyler için öldürülebileceğini söylemiştir. 
Şüphesiz bu çok iğrenç bir vahşettir. Ancak evrimci mantıkta bu tarz iğrençlikler ve vahşet dahi savunulabilmektedir. Singer’ın sözleri şöyledir: Zihinsel özürlülerin yaşam hakları yoktur ve bu yüzden- insan etine yönelik bir istek geliştirmemiz gerekirse- yiyecek için ya da bilimsel deney amaçlı olarak öldürülebilirler. Evrimci Barbara Burke, Science dergisindeki bir yazısında bu konu hakkında şöyle der: 
Bazı hayvan türleri içerisinde, çocuk öldürme doğal bir davranış olarak görülür. Bu, insanlar için de, primat atalarımızdan kalma bir özellik olarak doğal görülebilir mi?… Charles Darwin, İnsanın Türeyişi adlı kitabında, yeni doğan bebeklerin öldürülmesinin, insan tarihi boyunca, nüfus artışının önlenmesi için kullanılan tüm yöntemlerin arasında muhtemelen en önemlisi olduğunu yazmıştır.
İnsanı insanlıktan çıkaran ve acımasızlaştıran evrim teorisi gerçekte hiç yaşanmamış, insan kademeli olarak maymundan türeyerek meydana gelmemiştir. İnsan Allah’ın aklıyla ve ruhuyla yaratılmış, başından ayağına kadar, tüm kemiklerinden, sinir ağına kadar Allah tarafından büyük bir akıl tasarlanarak bu dünyaya getirilmiştir. Şimdi evrimcilerin bu teorinin mantıksızlığını nasıl itiraf ettiklerine bakalım: 

1 2 3 4 5 6

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder