26 Nisan 2014 Cumartesi

Halka tek çözüm Öcalan’la masaya oturmak dayatması yapılmasın!


Halka tek çözüm Öcalan’la masaya oturmak dayatması yapılmasın!
Öcalan hiçbir zaman hapisten çıkıp Kürdistan'ın başına geçmeyecek.

Halka yumuşak dille tek çözüm "Öcalan'la masaya oturmak" hipnozu uygulamaya çalışan Dilipak tarzı kişilerin amacı ülkeyi felakete sürüklemek. Bunu net ve kesin bir dille söylüyorum.
İnce telkinlerle kurtuluşumuz "PKK ile anlaşmak" diyerek halkı ikna etmeye çalışan dindar maskeli marksistlerin oyununa kimse gelmesin. Türk milleti Günydoğu’yu böldürmemekte kararlı. İstedikleri oyunu oynamaya kalksınlar, istedikleri süslü sözcüklerle bölünmeyi yutturmaya çalışsınlar, halkımız asla oyuna gelmeyecektir.
Türk Milleti 'özerkliği' hangi hükümet düşünürse, ya da uygulamaya kalkarsa o hükümeti gönderecektir. Kimse Güneydoğu’nun bölünmesini, özerkliği, federasyonu aklından bile geçirmesin.
Tayyip Erdoğan şimdiye kadar hep “tek devlet, tek millet, tek bayrak” dedi.O da bölünmeyi asla düşünmez, böyle vicdansızca bir şeye zemin hazırlamaz, şehit ailelerine azap verecek bir şey yapmaz. Bunun yanında bölünme tehlikesi kapıdayken,insanların kendi siyasi çıkarları uğruna güneydoğuda sağı güçlendirmek yerine oyları bölmeleri de büyük akılsızlık. AK Parti hükümetinin Öcalan ve PKK illetine karşı diğer parilerle ittifak yapması şart.
Güneydoğu’da açıkça görüldüğü gibi başka partiler hiçbir şey yapamıyor. Halk silahların gölgesinde oyunu BDP’ye veriyor. Önce terörle korkutup, ortalığı birbirine katıp, sonra Avrupa Birliği istiyor diyerek Türkiye'yi bölmeye çalışanların oyunlarına izin vermeyeceğiz.
Şu bir gerçek ki PKK "silah bırakırız" oyunuyla toprak almaya çalışarak Güneydoğuda komunist kanlı bir rejim kurmaya çalışıyor. Öcalan gibi azılı bir katili halkın gözünde sempatik göstermeye çalışıyorlar. Böylece mazlum Kürt kardeşlerimizi komünist rejimle ezmek istiyorlar.
Terör sorununu "toprak verelim kurtulalım" mantığıyla çözmeye çalışmak Türkiye'yi çok daha büyük bir belanın içine sürüklemek demektir. Kürt kardeşlerimizi de ateşin içine atmaktır. Bu yüzden AK Parti hükümetinin aciliyetli olarak Güneydoğu’nun bölünmemesi için diğer partilerle işbirliği içinde olması gerek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder