26 Nisan 2014 Cumartesi

Başbakan Erdoğan’ın korumasındaki Petek Dinçöz ve Can Tanrıyar


Başbakan Erdoğan’ın korumasındaki Petek Dinçöz ve Can Tanrıyar
Geçtiğimiz günlerde Petek Dinçöz çıkıp gözyaşları içinde yaşadıklarını, gördüğü şiddeti anlattı. Petek Dinçöz yıllardır gördüğü şiddetten bunalmış başbakanımızdan yardım talep ediyordu. Medyadan öğrendiğimize göre başbakan Erdoğan bu yardım çağrısını duymuş ve harekete geçmiş.
Hiçbir kadın şiddeti hak etmez. Her ne olursa olsun. Bir erkek bir kadına böyle zulmedemez. Başbakan Erdoğan tabii ki Petek Dinçöz’e sahip çıkacak. Kadınlar başımızın tacı. Başbakan Erdoğan her zaman bu ülkede kadınlara, sanatçılara, analara sahip çıktığını göstermeli. Bir kadını korumak ve kollamak çok kolay, insan istedikten sonra.
Kuran’a göre de kadın daima üstündür. Kadınlara erkek müdahalesi kalkması lazım artık. Bu hakikaten utanç verici bir şey ve yüz yılların ayıbı. Bir an önce bu beladan insanlar kurtulması lazım. Hanımlar alabildiğine özgür olması lazım. İstediği gibi giyinecek, istediği gibi konuşacak, istediği gibi gezecek. Kadınların üzerinden erkek baskısı kalkacak.
Eğer erkek kadına şiddet uyguluyorsa, bu devlet kadının şerefini, haysiyetini, can güvenliğini koruyacak. Devlet gerekirse o kadına koruma verecek, zarar görmemesi için her şeyi yapacak,  sığınma evi açacak.
Kadınlar çok tatlı varlıklar, çok çok güzel varlıklar. Dünyanın en büyük nimeti kadınlar. Onların bir parça üzülmesine bile izin verilmemeli. Başbakan Erdoğan’ı ve eşi Emine Erdoğan’ı kadınlara sahip çıktıkları için kutluyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder