26 Nisan 2014 Cumartesi

İslam aleminin başı olmadığı sürece bu belalar son bulmaz!


İslam aleminin başı olmadığı sürece bu belalar son bulmaz!
Mısır'da idamlar durdurulmalı, Müslümanlar bu zulme karşı birlik olmalı.

Suriye yok oluyor, koskoca ülke yerle bir oldu. Bu korkunç durum dünyanın umrunda bile değil... Ülkede adeta taş taş üzerinde kalmadı, binlerce kadın ve çocuk perişan oldu...
Mısır’da da Müslüman kardeşler üyesi 529 kişi idam cezasına çarptırıldı. Yirmi dakika süren duruşmada dakikada tam 26 idam kararı verildi.
Şimdi Ortadoğu’nun birçok ülkesinde olduğu gibi ne Mısır’da ne de Suriye’de demokrasi yok, insan hakları yok, özgürlük yok, kadın hakları yok. Bütün bunlar olmadıkça insanlar orada huzura ve mutluluğa hiçbir şekilde kavuşamazlar.
Ortadoğu’da akan kandan tüm İslam alemi sorumludur, sesini çıkarmayan herkes sorumludur. Müslüman ülkelerin birleşmesini istemeyen ve buna destek vermeyen herkes sorumludur. Dünya Mısır’daki idamlara sessiz kalmasın. Müslümanlar birlik olurlarsa bu idamlar gerçekeştirilemez.
Şu da bir gerçek ki Mehdiyete dönmedikten sonra, Mehdi sevgisi oluşmadıktan sonra Mısır'da bu belalar ortadan kalkmaz. Suriye’de de kalkmaz. Bütün bunlar İslam aleminin bir başı olmadığı için yaşanıyor. Mehdi’nin olmaması demek başsız bir Müslüman demek. Beyin olmadan adeta cansız bir beden ortada dolaşıyor. İşte o zaman vücut adeta kendi kendini yemeye başlıyor, vücutta anarşi ortaya çıkıyor. Tekrar söylüyorum, bütün bu zulmü bitirecek olan Mehdi’dir ve zuhur vakti de çok yaklaşmıştır. Yaşanan bu zulüm dolu günler onun çıkışının ayak sesleridir...
Ahir zamanda ümmetimin başına sultanlarından şiddetli belalar gelir, öyle ki yerler Müslümanlara dar gelir. (Kitab-ül Burhan Fi Alamet-il Mehdiyy-il Ahir Zaman, s. 12)
Mehdi'den önce, yaygın katliamların vuku bulacağı büyük bir fitne görülecektir. (El-Kavlu'l Muhtasar Fi Alamet-il Mehdiyy-il Muntazar, s. 37)
Masum insanlar katloluncaya kadar Mehdi çıkmayacak ve katliamlara yerde ve göktekiler, artık tahammül edemez bir hale geldiğinde zuhur edecektir... (El-Kavlu'l Muhtasar Fi Alamet-il Mehdiyy-il Muntazar, s. 37)
Hiçbir tarafın ondan mahfuz kalmayacağı bir fitne zuhur edecek, bu fitne kaldığı yerden hemen başka bir tarafa yayılacak... (El-Kavlu'l Muhtasar Fi Alamet-il Mehdiyy-il Muntazar, s. 21-22)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder